23 november 2013

Popronde 2013
|
Kunsthal KAdE is ook in 2013 weer één van de locaties van Popronde. Op zaterdag 23 november treden in het KAdECafé de bands Tududuh, Our Minor Fall en Bombilate op. De optredens zijn gratis toegankelijk.

Programma
13.00: Tududuh
14.30: Our Minor Fall
16.00: Bombilate

Tududuh
Tududuh is een Nederlandse band uit Utrecht, die ontstaan is rond singer-songwriter Ronald Straetemans. Bij het maken van Tududuh kreeg Straetemans hulp van Vincent Lemmen en Wouter Rentema van GEM. In 2010 toerde de band samen met Solo door Duitsland.

 


Meer informatie:
http://tududuh.blogspot.nl/

Our Minor Fall
Our Minor fall is een indie folk band van nu. Het zestal uit Amsterdam wordt geïnspireerd door het geluid van bands zoals Fleet Foxes of Local Natives en werden daarmee in 2012 opgemerkt door o.a. 3voor12 en 3FM. Een half jaar na het debuut werden zij als finalist in Paradiso en de Melkweg genoemd als een van de leukste acts van de Amsterdamse Popprijs 2012.


Meer informatie:
http://www.ourminorfall.com/
http://www.soundcloud.com/ourMinorfall

Bombilate
SOUL
2012 was het jaar van Bombilate, de 6-koppige band uit Den Haag was de grote verrassing van de Haagse Popweek. De podia uit de rockstad veranderden even in een bubbel vol Soul, Funk en Jazz, en het publiek ging mee in de heerlijke groove. Na een succesvol jaar is het tijd om de rest van Nederland (en de wereld) kennis te laten maken met Bombilate.
  

Meer informatie:
http://bombilatemusic.com/

Over Popronde
Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode september tot en met november plaatsvindt in een 32-tal steden. In 2013 strijkt Popronde neer in 31 steden. In elke stad treden op één avond circa 25 opkomende Nederlandse bands op bij ongeveer evenzoveel podia. De podia bestaan uit kroegen, muziekcafé's en theatertjes in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn in elke stad de café's de etalage en is het centrum het festivalterrein. De Popronde en alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Lees verder op de website van Popronde: www.popronde.nl

KAdE is verhuisd. Nieuw adres: Eemplein 77 (Eemhuis), 3812 EA Amersfoort Eemplein