• Maak het mee!


  25 01 2017
  In de tentoonstelling Goed Gemaakt bevindt zich Het Atelier. Hier kun je zelf het maakproces ervaren en meedoen met de wedstrijd Maak het mee!
 • Kindercolleges bij Kunsthal KAdE


  22 12 2016 Hoe word je kunstkenner? Wat ontdek je als je een kunstwerk namaakt? En hoe word je als kunstenaar beroemd? Het antwoord op deze vragen ontdek je tijdens de collegereeks van de MuseumJeugdUniversiteit bij Kunsthal KAdE en Mondriaanhuis.
 • December in Kunsthal KAdE


  25 11 2016 December staat weer voor de deur en de kerstvakantie is in aantocht. Zoek de warmte op in Kunsthal KAdE en maak gebruik van de laatste mogelijkheid om het werk van David Altmejd en Friedrich Kunath te bewonderen. Natuurlijk zijn er ook deze maand tal van activiteiten in de Kunsthal en in het KAdECafé.
 • Openingstijden tijdens de feestdagen


  16 11 2016 Kunsthal KAdE is in de feestmaand december geopend op tweede kerstdag en 1 januari van 11.00-17.00 uur. Eerste kerstdag zijn wij gesloten. Op zaterdag 24 en zaterdag 31 december sluiten wij om 16.00 uur. 
 • Aankomst Sinterklaas - bereikbaarheid Eemhuis


  12 11 2016 Aanstaande zaterdag 12 november komt Sinterklaas rond 12.30 uur aan bij de Eemhaven. De Grote Koppel, de Kleine Koppel en het Eemplein worden van 12.00-14.15 uur afgesloten voor al het verkeer. De parkeergarage, de winkels en Kunsthal KAdE (en het Eemhuis) zijn gewoon bereikbaar. 
 • Alle Amersfoorters gratis naar Kunsthal KAdE


  19 10 2016 Kunsthal KAdE bestaat zevenenhalf jaar. En wie jarig is trakteert. Daarom mag iedereen op zaterdag 5 & zondag 6 november gratis naar Self-Fiction. Dubbelsolo David Altmejd & Friedrich Kunath. 
 • Herfstvakantie in Kunsthal KAdE


  14 10 2016 De herfstvakantie staat weer op de stoep, tijd voor een leuk dagje uit. NIet alleen is er het deze week Rabo Museumkidsweek, in het Eemhuis is het Kinderboekenfestival en natuurlijk is er ook in Kunsthal KAdE weer van alles te beleven voor jong en oud!


Maak het mee!


25 januari 2017


|
In de tentoonstelling Goed Gemaakt bevindt zich Het Atelier. Hier kun je zelf het maakproces ervaren en meedoen met de wedstrijd Maak het mee!

Het tweedimensionale werk dat in Het Atelier wordt gemaakt kan worden ingeleverd in de speciale inleverbox. UIt het ingeleverde werk wordt vier keer een selectie gemaakt. Dit werk wordt gedurende twee weken tentoongesteld in de gang bij het educatiekabinet in de tentoonstelling. Hier kunnen bezoekers op hun favoriete werk stemmen. De vier werken met de meeste stemmen worden de laatste weken van de tentoonstelling Goed Gemaakt geexposeerd en maken kans op de hoofdprijs: een cadeaubon bij Lijstenmakerij en Kunsthandel Baspartout ter waarde van honderd euro.

Over Het Atelier
Het Atelier is vrij toegankelijk voor bezoekers van Kunsthal KAdE. Alle aanwezige materialen mogen gebruikt worden om zelf mee aan de slag te gaan. Dit kan individueel, maar ook als groep. Zoek je samen met cursisten een inspirerende omgeving om in te werken? Ben je op zoek naar een creatieve plaats voor een workshop met bijvoorbeeld collega's? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.
Op zondagen is er een kinderatelier. Onder begeleiding kunnen kinderen hier aan de slag met verschillende wisselende opdrachten.


Adres : Eemplein 77 (Eemhuis), 3812 EA Amersfoort Eemplein