• Kunsthal KAdE zoek enthousiaste vrijwilligers expositie


  06 04 2017 Kunsthal KAdE is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers tijdens de expositie: 'De kleuren van de Stijl' - Periode 5 mei t/m 3 september 2017
 • Kunsthal KAdE zoekt freelance rondleiders Duits/Engelstalig


  07 03 2017 Voor 'De Kleuren van de Stijl' (5 mei t/m 3 september) zijn wij op zoek naar Duits/Engelstalige rondleiders op freelance basis. Ben jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!
 • Krokusvakantie in Kunsthal KAdE


  21 02 2017 Tijdens de krokusvakantie biedt Kunsthal KAdE speciale workshops en rondleidingen aan voor kinderen als onderdeel van de Goed Gemaakt tentoonstelling.
 • Maak het mee!


  25 01 2017
  In de tentoonstelling Goed Gemaakt bevindt zich Het Atelier. Hier kun je zelf het maakproces ervaren en meedoen met de wedstrijd Maak het mee!
 • Kindercolleges bij Kunsthal KAdE


  22 12 2016 Hoe word je kunstkenner? Wat ontdek je als je een kunstwerk namaakt? En hoe word je als kunstenaar beroemd? Het antwoord op deze vragen ontdek je tijdens de collegereeks van de MuseumJeugdUniversiteit bij Kunsthal KAdE en Mondriaanhuis.
 • December in Kunsthal KAdE


  25 11 2016 December staat weer voor de deur en de kerstvakantie is in aantocht. Zoek de warmte op in Kunsthal KAdE en maak gebruik van de laatste mogelijkheid om het werk van David Altmejd en Friedrich Kunath te bewonderen. Natuurlijk zijn er ook deze maand tal van activiteiten in de Kunsthal en in het KAdECafé.
 • Openingstijden tijdens de feestdagen


  16 11 2016 Kunsthal KAdE is in de feestmaand december geopend op tweede kerstdag en 1 januari van 11.00-17.00 uur. Eerste kerstdag zijn wij gesloten. Op zaterdag 24 en zaterdag 31 december sluiten wij om 16.00 uur. 

Maak het mee!


25 januari 2017


|
In de tentoonstelling Goed Gemaakt bevindt zich Het Atelier. Hier kun je zelf het maakproces ervaren en meedoen met de wedstrijd Maak het mee!

Het tweedimensionale werk dat in Het Atelier wordt gemaakt kan worden ingeleverd in de speciale inleverbox. UIt het ingeleverde werk wordt vier keer een selectie gemaakt. Dit werk wordt gedurende twee weken tentoongesteld in de gang bij het educatiekabinet in de tentoonstelling. Hier kunnen bezoekers op hun favoriete werk stemmen. De vier werken met de meeste stemmen worden de laatste weken van de tentoonstelling Goed Gemaakt geexposeerd en maken kans op de hoofdprijs: een cadeaubon bij Lijstenmakerij en Kunsthandel Baspartout ter waarde van honderd euro.

Over Het Atelier
Het Atelier is vrij toegankelijk voor bezoekers van Kunsthal KAdE. Alle aanwezige materialen mogen gebruikt worden om zelf mee aan de slag te gaan. Dit kan individueel, maar ook als groep. Zoek je samen met cursisten een inspirerende omgeving om in te werken? Ben je op zoek naar een creatieve plaats voor een workshop met bijvoorbeeld collega's? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.
Op zondagen is er een kinderatelier. Onder begeleiding kunnen kinderen hier aan de slag met verschillende wisselende opdrachten.


Adres : Eemplein 77 (Eemhuis), 3812 EA Amersfoort Eemplein