• Kunsthal KAdE zoek enthousiaste vrijwilligers expositie


  06 04 2017 Kunsthal KAdE is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers tijdens de expositie: 'De kleuren van de Stijl' - Periode 5 mei t/m 3 september 2017
 • Kunsthal KAdE zoekt freelance rondleiders Duits/Engelstalig


  07 03 2017 Voor 'De Kleuren van de Stijl' (5 mei t/m 3 september) zijn wij op zoek naar Duits/Engelstalige rondleiders op freelance basis. Ben jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!
 • Krokusvakantie in Kunsthal KAdE


  21 02 2017 Tijdens de krokusvakantie biedt Kunsthal KAdE speciale workshops en rondleidingen aan voor kinderen als onderdeel van de Goed Gemaakt tentoonstelling.
 • Maak het mee!


  25 01 2017
  In de tentoonstelling Goed Gemaakt bevindt zich Het Atelier. Hier kun je zelf het maakproces ervaren en meedoen met de wedstrijd Maak het mee!
 • Kindercolleges bij Kunsthal KAdE


  22 12 2016 Hoe word je kunstkenner? Wat ontdek je als je een kunstwerk namaakt? En hoe word je als kunstenaar beroemd? Het antwoord op deze vragen ontdek je tijdens de collegereeks van de MuseumJeugdUniversiteit bij Kunsthal KAdE en Mondriaanhuis.
 • December in Kunsthal KAdE


  25 11 2016 December staat weer voor de deur en de kerstvakantie is in aantocht. Zoek de warmte op in Kunsthal KAdE en maak gebruik van de laatste mogelijkheid om het werk van David Altmejd en Friedrich Kunath te bewonderen. Natuurlijk zijn er ook deze maand tal van activiteiten in de Kunsthal en in het KAdECafé.
 • Openingstijden tijdens de feestdagen


  16 11 2016 Kunsthal KAdE is in de feestmaand december geopend op tweede kerstdag en 1 januari van 11.00-17.00 uur. Eerste kerstdag zijn wij gesloten. Op zaterdag 24 en zaterdag 31 december sluiten wij om 16.00 uur. 

Kunsthal KAdE zoekt freelance rondleiders Duits/Engelstalig


7 maart 2017


|
Voor 'De Kleuren van de Stijl' (5 mei t/m 3 september) zijn wij op zoek naar Duits/Engelstalige rondleiders op freelance basis. Ben jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

                        

Kunsthal KAdE ligt net buiten de stadsmuren van Amersfoort. KAdE organiseert tentoonstellingen op het gebied van hedendaagse/ moderne kunst, architectuur, vormgeving & design en eigentijdse beeldcultuur. KAdE heeft geen eigen collectie, maar is met haar tentoonstellingen naar buiten gericht en open voor impulsen vanuit de hele wereld.
Van 5 mei t/m 3 september is in Kunsthal KAdE de tentoonstelling ‘De kleuren van de Stijl’ te zien.
Kunsthal KAdE zoomt voor deze tentoonstelling in op het kleurgebruik van de zes protagonisten van De Stijl en kijkt vervolgens verder hoe kunstenaars na WO II onderzoek bleven doen naar de autonome kracht van kleur: via het abstract expressionisme en de concrete kunst in de jaren zestig en zeventig naar hedendaagse kunstenaars die kleur als zelfstandig element onderzoeken.

Voor de duur van deze tentoonstelling zijn wij op zoek naar freelance rondleiders voor onze Duitstalige en Engelstalige bezoekers.

Jouw profiel
• Ruime ervaring met het verzorgen van rondleidingen voor een volwassen publiek 
• Goede aantoonbare beheersing van de Duitse en/of Engelse taal, beheersing van beide talen is een pré
• Je hebt een goede kennis van moderne en hedendaagse kunst
• Affiniteit en ervaring met een interactieve wijze van rondleiden is een pré
• Je bent beschikbaar in de periode 5 mei t/m 3 september 2017
• Je hebt een representatief voorkomen
• Je woont bij voorkeur in de omgeving van Amersfoort
• Je bent als freelancer in bezit van een kvk nummer

Wij bieden
Een aantrekkelijke dynamische werkomgeving in een compacte betrokken organisatie.
Voorafgaand aan de tentoonstelling is er een inwerkbijeenkomst en stellen wij inleesmateriaal ter beschikking. Wij bieden een vergoeding van € 35,- per anderstalige rondleiding van 1 uur. Reiskosten kunnen tot een bedrag van €10,- per dag worden gedeclareerd.
Bij tevredenheid is er een mogelijkheid tot een langere inzetbaarheid voor toekomstige tentoonstellingen en inzetbaarheid voor Nederlandstalige rondleidingen.

Voor vragen over deze vacature kan uitsluitend via de mail worden gecorrespondeerd met Ilona de Kooter. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan voor uiterlijk 30 maart je motivatie en cv naar i.dekooter@kunsthalkade.nlAdres : Eemplein 77 (Eemhuis), 3812 EA Amersfoort Eemplein