• Kunsthal KAdE zoek enthousiaste vrijwilligers expositie


  06 04 2017 Kunsthal KAdE is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers tijdens de expositie: 'De kleuren van de Stijl' - Periode 5 mei t/m 3 september 2017
 • Kunsthal KAdE zoekt freelance rondleiders Duits/Engelstalig


  07 03 2017 Voor 'De Kleuren van de Stijl' (5 mei t/m 3 september) zijn wij op zoek naar Duits/Engelstalige rondleiders op freelance basis. Ben jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!
 • Krokusvakantie in Kunsthal KAdE


  21 02 2017 Tijdens de krokusvakantie biedt Kunsthal KAdE speciale workshops en rondleidingen aan voor kinderen als onderdeel van de Goed Gemaakt tentoonstelling.
 • Maak het mee!


  25 01 2017
  In de tentoonstelling Goed Gemaakt bevindt zich Het Atelier. Hier kun je zelf het maakproces ervaren en meedoen met de wedstrijd Maak het mee!
 • Kindercolleges bij Kunsthal KAdE


  22 12 2016 Hoe word je kunstkenner? Wat ontdek je als je een kunstwerk namaakt? En hoe word je als kunstenaar beroemd? Het antwoord op deze vragen ontdek je tijdens de collegereeks van de MuseumJeugdUniversiteit bij Kunsthal KAdE en Mondriaanhuis.
 • December in Kunsthal KAdE


  25 11 2016 December staat weer voor de deur en de kerstvakantie is in aantocht. Zoek de warmte op in Kunsthal KAdE en maak gebruik van de laatste mogelijkheid om het werk van David Altmejd en Friedrich Kunath te bewonderen. Natuurlijk zijn er ook deze maand tal van activiteiten in de Kunsthal en in het KAdECafé.
 • Openingstijden tijdens de feestdagen


  16 11 2016 Kunsthal KAdE is in de feestmaand december geopend op tweede kerstdag en 1 januari van 11.00-17.00 uur. Eerste kerstdag zijn wij gesloten. Op zaterdag 24 en zaterdag 31 december sluiten wij om 16.00 uur. 

Kunsthal KAdE zoek enthousiaste vrijwilligers expositie


6 april 2017


|

Kunsthal KAdE is op zoek naar:

Enthousiaste vrijwilligers tijdens de expositie: 'De kleuren van de Stijl' - Periode 5 mei t/m 3 september 2017

Foto Cees Wouda
 
Wij zoeken mensen die ons als toezichthouder willen assisteren. Je bent onder meer aanspreekpunt voor bezoekers en je houd toezicht op de kunstwerken in de expositie. Je vind het ook leuk om informatie over te dragen over onze tentoonstellingen. 
 
Wat vragen wij van je?
Je bent representatief,  flexibel inzetbaar gedurende minimaal één dag per week (of 2 dagdelen) en af en toe in het weekend en hebt interesse in moderne - en hedendaagse kunst.
 
Wat bieden wij? 
* Een inspirerende werkomgeving waar het plezierig samenwerken is. 
* Een pas waarmee je onder andere gratis toegang hebt tot de tentoonstellingen in het Mondriaanhuis en Museum Flehite.
* Vrijwilligers krijgen training, duidelijk instructies en begeleiding van de coördinator.

Over Kunsthal KAdE:
Kunsthal KAdE programmeert op een nationaal/internationaal niveau . Per jaar zullen ongeveer drie grote tentoonstellingen worden georganiseerd, met daar omheen kleinere presentaties. Het interesseterrein is breed: van hedendaagse kunst, architectuur en design tot oude kunst, kunstartefacten, beeldcultuur en antropologische voorwerpen. De nadruk zal wel op de hedendaagse kunst liggen. De organisatie van KAdE bestaat uit een kleine groep werknemers die flexibel en daadkrachtig het centrum bemant. Daarnaast zijn er rond 50 á 60 vrijwilligers werkzaam.
 
Geïnteresseerd?
Neem contact op met 
Paulien van Tellingen
 


Adres : Eemplein 77 (Eemhuis), 3812 EA Amersfoort Eemplein