VacaturesKAdE is op zoek naar

enthousiaste toezichthouders expositie

Wij zoeken mensen die als vrijwilliger ons willen assisteren als toezichthouder. Als toezichthouder ben je het visitekaartje van Kunsthal KAdE. Je bent onder meer aanspreekpunt voor bezoekers en je houdt toezicht op de kunstwerken in de expositie. Je vindt het ook leuk om informatie over te dragen over onze tentoonstellingen.

Wat vragen wij van je? Je bent flexibel inzetbaar gedurende minimaal één dag per week, met een voorkeur voor het weekend. Representatief en interesse in moderne en hedendaagse kunst.

Wat bieden wij? Een inspirerende werkomgeving waar het plezierig werken is. Een dagvergoeding. Vrijwilligers krijgen tevens een pas waarmee ze onder andere gratis toegang hebben tot de tentoonstellingen in het Mondriaanhuis en Museum Flehite.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Paulien van Tellingen p.vantellingen@kunsthalkade.nl

Profiel van Kunsthal KAdE:
Kunsthal KAdE organiseert tentoonstellingen op het gebied van (moderne) kunst, architectuur, vormgeving & design en eigentijdse beeldcultuur. KAdE heeft geen eigen collectie, maar is met haar tentoonstellingen naar buiten gericht en open voor impulsen vanuit de hele wereld. Naast de tentoonstellingen organiseert KAdE rondleidingen, workshops en lezingen.
KAdE is verhuisd. Nieuw adres: Eemplein 77 (Eemhuis), 3812 EA Amersfoort Eemplein