VacaturesKunsthal KAdE is op zoek naar

enthousiaste toezichthouders expositie

Wij zoeken mensen die als vrijwilliger ons willen assisteren als toezichthouder. Als toezichthouder ben je het visitekaartje van Kunsthal KAdE. Je bent onder meer aanspreekpunt voor bezoekers en je houdt toezicht op de kunstwerken in de expositie. Je vindt het ook leuk om informatie over te dragen over onze tentoonstellingen.

Wat vragen wij van je? Je bent flexibel inzetbaar gedurende minimaal één dag per week (of twee dagdelen en af en toe een dag(deel) in het weekend), je bent representatief en je hebt interesse in moderne en hedendaagse kunst.

Wat bieden wij? Een inspirerende werkomgeving waar het plezierig samenwerken is.
Vrijwilligers krijgen training, duidelijk instructies en begeleiding van de coördinator, een dagvergoeding en tevens een pas waarmee men onder andere gratis toegang heeft tot de tentoonstellingen in het Mondriaanhuis en Museum Flehite

Geïnteresseerd? Neem contact op met Paulien van Tellingen p.vantellingen@kunsthalkade.nl

Profiel van Kunsthal KAdE:
Kunsthal KAdE organiseert tentoonstellingen op het gebied van (moderne) kunst, architectuur, vormgeving & design en eigentijdse beeldcultuur. KAdE heeft geen eigen collectie, maar is met haar tentoonstellingen naar buiten gericht en open voor impulsen vanuit de hele wereld. Naast de tentoonstellingen organiseert KAdE rondleidingen, workshops en lezingen. De organisatie van KAdE bestaat uit een kleine groep werknemers. Daarnaast zijn er rond 50 á 60 vrijwilligers werkzaam.
Adres : Eemplein 77 (Eemhuis), 3812 EA Amersfoort Eemplein