KAdEShop
  
Foto: Fred Ernst

De KAdEShop bevindt zich links van de entree van de Kunsthal aan het Eemplein 77 en is zonder entreebewijs voor Kunsthal KAdE te bezoeken. Het interieurontwerp is van Studio Makkink & Bey waarbij de keuze is gemaakt voor een open en transparant karakter.

Sinds de verhuizing van de Kunsthal naar het Eemplein in mei 2014 is de winkelruimte groter. Voor uitbreiding van het interieur is de opdracht naar Corvus Corax en Kevin Hughes gegaan.

Foto: Fred Ernst

Kunstboeken
De collectie kunstboeken van uitgevers als Phaidon, Hatje Cantz, Idea Books en Motta Kunstboeken bevat een bijzondere selectie op het gebied van moderne - en hedendaagse kunst, architectuur en design. Catalogi en kaarten van de tentoonstellingen bij Kunsthal KAdE, worden aangevuld met uitgaven en overzichtswerken van exposerende kunstenaars.

Naast kunstboeken is er een gevarieerd aanbod van designartikelen, gadgets en sieraden.

Actueel

Cadeaubonnen KAdE en KAdEshop 
Geef iemand een entreebon tot KAdE cadeau of een bon (10 en 20 euro) voor een zelf uit te zoeken exclusief cadeau in de KAdEShop.

  

De shop is zonder entreebewijs toegankelijk tijdens de openingstijden van de Kunsthal:
Dinsdag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 17.00 uur.
Zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. * 

* Behalve tijdens de op- en afbouw van tentoonstellingen. Raadpleeg daarvoor de sectie Nieuws op de homepage of onder bezoekersinformatie.

Meer informatie: Paulien van Tellingen. 
p.vantellingen@kunsthalkade.nl 


Adres : Eemplein 77 (Eemhuis), 3812 EA Amersfoort Eemplein