Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

Caspar van Wittel, Piazza Navona, 1699, olieverf op doek, 96,5 x 216 cm, © Carmen Thyssen-Bornemisza Collection on loan at the Museo Nacional),
(Thyssen-Bornemisza, Madrid
Vertical text

Aan tafel met Van Wittel

06.04.2019

Ter gelegenheid van de tentoonstelling MAESTRO VAN WITTEL organiseert Casero een pop up diner in de Napoleonschuur te Amerongen. Middels vijf verschillende gerechten vergezellen we de Maestro op zijn reis door Italië.

Aan Tafel!

Ter gelegenheid van de tentoonstelling in Kunsthal KAdE rond de in Amersfoort geboren schilder Caspar van Wittel, ofwel Vanvitelli, organiseert Casero een pop up diner in de Napoleonschuur te Amerongen. Middels vijf verschillende gerechten vergezellen we de Maestro op zijn reis door Italië. Aan bod komt de regionale gastronomie van Rome, Napels, Florence en Venetië zoals onze kunstenaar die in de 17e eeuw zal hebben aangetroffen. Het diner wordt gelardeerd met verhalen over het leven van Van Wittel en de eetgewoonten in zijn tijd. Maak uw bezoek aan de tentoonstelling compleet met deze culinaire beleving!

6 april 2019 in de Napoleonschuur.
Jhr. Burg. H. van Den Boschstraat 44, 3958 CD Amerongen.
NB. De Napoleonschuur bevindt zich op 30 minuten rijden vanaf Kunsthal KAdE in Amersfoort.

€60 p.p. voor een 5 gangen diner incl. drank en toelichting.
Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveren is noodzakelijk. Dat kan tot 25 maart met vermelding van eventuele dieetwensen of allergieën.

Inloop vanaf 17.30, om 18.00 aan tafel. Einde rond 20.30 uur.
Meer informatie of reserveren, klik hier

 

activiteiten 4 thyssen piazza navona

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe