Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

Foto: Cees Wouda
Vertical text

Kinderrondleiding

13.10.2019

Kinderen kunnen mee met een van de ‘verboden voor ouders’ rondleidingen, een interactieve, ontdekkende rondleiding voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 10 jaar.

Ervaar tijdens de tentoonstelling One Way Ticket to Mars samen met een museumdocent de verschillende kanten van de reis naar en het verblijf op Mars. 

Tijd: 14:15 – 15:15
Leeftijd: 6 tot 10 jaar
Groepsgrootte: max. 10 kinderen
Kosten: €2,- per kind
Reserveren: boekingen@kunsthalkade.nl


Tentoonstelling One Way Ticket to Mars

Ervaar tijdens de tentoonstelling One Way Ticket to Mars samen met een museumdocent de verschillende kanten van de reis naar en het verblijf op Mars. In de rondleiding ga je middels korte opdrachten kijken naar en praten over de kunstwerken. Waarom willen mensen eigenlijk naar Mars en is het leven of ‘overleven’ op deze planeet? Kom het ontdekken bij Kunsthal KAdE!

Rondleiding vol: familiereisgids

Is de rondleiding vol? Niet getreurd! Bezoek de tentoonstelling zelfstandig met je kind met behulp van de familiereisgids die je gratis kunt afhalen bij de infobalie. De reisgids staat vol met leuke opdrachten en listige vragen en maakt de tentoonstelling toegankelijk voor de jongste bezoekers.

Kinderboekenfestival

Net als voorgaande jaren sluit Bibliotheek Eemland de Kinderboekenweek ook dit jaar weer feestelijk af met het Kinderboekenfestival! Het festival vindt plaats in het Eemhuis op zondagmiddag 13 oktober van 13.00 tot 17.00 uur. Het thema van de Kinderboekenweek 2019 is Reis mee. Niet de bestemming maar het vervoer erheen staat centraal. Het Kinderboekenfeest is voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Kinderen en hun ouders kopen een polsbandje (€7,50 euro per persoon) en kunnen daarmee de hele middag aan alle activiteiten deelnemen. Bij Kunsthal KAdE organiseren we een kinderrondleiding en een familierondleiding.

 

activiteiten basisschool kameleon in kunsthal kade lores foto cees wouda 34 van 48

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe