Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

activiteiten dsc8597
Vertical text

Amersfoort World Jazz Festival in de Elleboogkerk

13.08.2022

Dichter Jacques de Waart en spoken word artiest Monnik hebben zich laten inspireren door de wandschildering van Gijs Frieling in de Elleboogkerk en vertellen een verhaal over hun 'Paradijs'.

In het kader van de tentoonstelling Schurend Paradijs slaan Kunsthal KAdE en Amersfoort Jazz (‘A Musician’s Paradise’) de handen ineen. In de Elleboogkerk, tweede tentoonstellingslocatie van Schurend Paradijs, is werk van kunstenaars Gijs Frieling en Sander Breure & Witte van Hulzen te zien. Op 13 augustus komt Amersfoort Jazz naar de kerk voor een uniek programma. Dichter Jacques de Waart en spoken word artiest Monnik hebben zich laten inspireren door de wandschildering van Gijs Frieling en vertellen een verhaal over hun Paradijs. Saxofonisten Coen Witteveen en Lucas Santana improviseren erbij. Ontmoet schurende dichtkunst, vrije improvisatie en spoken word tijdens Amersfoort Jazz in de Elleboogkerk. 

Wanneer: zaterdagavond 13 augustus
Tijd: 
17.00 – 18.00
Locatie
: Elleboogkerk Amersfoort
Tickets: binnenkort verkrijgbaar

activiteiten dsc8597

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 21.07.2024
24
Aug. 2024
Alle activiteiten
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe