Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

activiteiten thumbnail zelfportretschrijven
Vertical text

Workshop Reflect Yourself! = VOL

03.04.2021

Volg de workshop Reflect Yourself, schrijven aan mijn zelfportret en gebruik de spiegel als instrument om te reflecteren op je ware aard of de illusie die je ziet.

Beeldend kunstenaars en schrijvers zijn vaak goed in observeren. In kunst en literatuur reflecteren makers op de werkelijkheid. Dat is te zien in de tentoonstelling Mirror | Mirror in Kunsthal KAdE. Volg de workshop Reflect Yourself, schrijven aan mijn zelfportret en gebruik de spiegel als instrument om te reflecteren op je ware aard of de illusie die je ziet.

Met een handspiegel en drie foto’s uit het verleden geven we in de workshop woorden aan ons eigen spiegelbeeld. We observeren onze uiterlijke kenmerken, maken onze overpeinzingen en onze verlangens zichtbaar en vangen ze in woorden. We geven betekenis aan details die we waarnemen en verwerken deze in het geschreven zelfportret. Ons zelfportret kan realistisch zijn, maar ook zelfverzonnen. Wie ben je of zou je willen zijn? Reflect yourself!

Doelgroep: volwassenen
Locatie: zoom (de link ontvang je na aanmelding)
Aanmelden: boekingen@kunsthalkade.nl
Kosten: gratis deelname
Duur: 1,5 uur

Benodigdheden:
– Drie foto’s van verschillende momenten uit je leven
– Handspiegel
– Computer
– Potlood en papier

Over Astrid Ritskes:
Werkt aan een schrijf/fotografie project #eenleveninobjecten, waar aan de hand van objecten een mensenleven ontstaat en zichtbaar wordt. Geeft schrijfles op Nimeto en HKU, beide in Utrecht: www.mevrouw-r.nl

activiteiten thumbnail zelfportretschrijven

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe