Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

activiteiten ogpzrng
Vertical text

De Grote KAdE StoepKRIJTdag

21.06.2018

Kom stoepkrijten op het Eemplein, doe mee aan de workshop krijt maken of leer meer over de tentoonstelling in de flitsrondleidingen.

Kunsthal KAdE nodigt iédereen uit om te komen stoepkrijten op het Eemplein in Amersfoort. Stoepkrijt is er in overvloed – welgeteld 1000 krijtjes – en is gratis te gebruiken voor alle deelnemers. Naast krijten op het plein zijn er kinderflitsrondleidingen, workshops en kun je op de foto in het krijt.

Wist je dat je heel makkelijk zelf krijt kunt maken met gips? Net zoals kunstenaar Lenneke van der Goot dat deed voor haar werk in de tentoonstelling. Tijdens de inloopworkshop leer je hoe! Het zelfgemaakte krijt is later op te halen, dat moet eerst drogen. Bovendien kun je op de foto in een KRIJT-decor getekend door een kunstenaar. Ook zijn er op drie verschillende tijden kinderflitsrondleidingen waarin een selectie van de werken – speciaal leuk voor kinderen – uit de tentoonstelling KRIJT worden besproken.

Programma
14:00 uur Start stoepkrijten op het Eemplein & Inloopworkshop krijt maken
14:15 uur Kinderflitsrondleiding 1 
15:15 uur Kinderflitsrondleiding 2 
16:15 uur Kinderflitsrondleiding 3

17:00 uur

Einde van de StoepKRIJTdag

* Foto’s maken in het krijtdecor en je eigen krijt maken kan de hele middag

Deelname aan deze dag is gratis! Voor het gehele programma geldt: vol is vol. 

Kinderen t/m 18 jaar mogen gratis naar binnen in Kunsthal KAdE. Ouders krijgen deze middag €5 korting op de entreeprijs. 

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe