Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

activiteiten mulder 01
Vertical text

Elleboogkerk instaprondleidingen

07.01.2023

Tijdens 'BAKSTEEN | BRICK' organiseert Kunsthal KAdE iedere eerste zaterdag van de maand een instaprondleiding in de Elleboogkerk.

Bij elke tentoonstelling organiseren we ‘instaprondleidingen’. Deze rondleidingen zijn voor een breed publiek toegankelijk en gaan in op het verhaal achter de tentoonstelling, de thematiek en de deelnemende kunstenaars. Naast de reguliere instaprondleidingen op de zondagen organiseert Kunsthal KAdE ook iedere eerste zaterdag van de maand een instaprondleiding in de Elleboogkerk. 

Wanneer: Zaterdag 5 november, zaterdag 3 december, zaterdag 7 januari
Tijd: 13.00 – 14.00 uur 
Locatie: Elleboogkerk Amersfoort
Kosten: gratis op vertoon van entreebewijs
Reserveren: niet mogelijk, meld je op tijd bij de balie rechts van de ingang van de kerk

Voor de tweede keer wordt door Kunsthal KAdE een extra tentoonstellingslocatie gebruikt: de Elleboogkerk. In deze kerk, aan de Langegracht in Amersfoort, zal een heus baksteensculpturen park te zien zijn.

De instaprondleidingen zijn gratis op vertoon van een geldig entreebewijs voor de tentoonstelling ‘BAKSTEEN | BRICK’. Reserveren is niet mogelijk, maar meld je op tijd bij de balie rechts van de ingang van de Elleboogkerk, want er kunnen maximaal 10 personen mee met een rondleiding. 

activiteiten mulder 01

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe