Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

Vertical text

Familierondleiding

04.05.2024

Ontdek de tentoonstelling 4 Rijkscollecties & Hans Op de Beeck samen met een museumdocent die jou en je familie meeneemt op een interactieve rondleiding.

Bij elke tentoonstelling organiseren we instaprondleidingen voor families. Tijdens de voorjaarsvakantie kun je samen met je opa, oma, broer of zus en ouders meedoen aan een instaprondleiding speciaal voor families.

De familierondleiding begint om 13.00 uur, duurt tot 14.00 uur en is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs KAdE. Kinderen t/m 18 jaar mogen altijd gratis naar binnen bij KAdE. Reserveren hoeft niet, maar meld je op tijd bij de balie, want er kunnen maximaal 15 personen per rondleiding mee.

Wanneer: zaterdag 4 mei
Tijd: 13.00 – 14.00 uur
Leeftijd: families
Locatie: Kunsthal KAdE
Kosten: entreeticket KAdE (museumkaart gratis)

Wil je geen kinder- en familie activiteiten missen? Schrijf je in voor onze speciale familie nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten, de KAdEStudio, tentoonstellingen en meer!

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe