Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

Lucy McRae, Institute of Isolation (Microgravity Trainer), 2016 Photograph: Julian Love
Vertical text

Familierondleiding

06.10.2019

Tijdens One Way Ticket to Mars organiseert Kunsthal KAdE elke zondag een instaprondleiding. Dit keer een familierondleiding vanwege het Weekend van de Wetenschap.

Tijdens One Way Ticket to Mars organiseert Kunsthal KAdE elke zondag een instaprondleiding. Dit keer een familierondleiding vanwege het Weekend van de Wetenschap. De rondleiding is interactiever en inhoudelijk geschikt voor zowel de oudste als de jongste deelnemers. One Way Ticket to Mars laat de bezoeker verschillende aspecten van de reis en het verblijf op Mars ervaren. Hoe weerbarstig zijn de condities van de nieuw te ontdekken planeet? Is wonen op Mars een angstaanjagend idee of juist een prikkelende gedachte? De rondleider gaat verder in op het verhaal achter de tentoonstelling, de kunstwerken en de deelnemende kunstenaars.

De familierondleiding begint om 13.00 uur en duurt tot 14.00 uur en is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs KAdE. Kinderen t/m 18 jaar mogen altijd gratis naar binnen bij KAdE. Reserveren niet mogelijk, meld je op tijd bij de balie, want er kunnen maximaal 15 personen per rondleiding mee.

 

activiteiten 13 lucy mcrae institute of isolation microgravity trainer 2016

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe