Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

Vertical text

KAdE Balansdag

26.09.2020

6 januari is alweer de laatste dag van de tentoonstelling 'A Balancing Act'! Tijd om de balans op te maken in Kunsthal KAdE met een divers programma aan speciale activiteiten!

De laatste dag van de tentoonstelling ‘A Balancing Act’ is alweer daar op 6 januari! 

Ingrediënten voor het opmaken van de Balans:
Om 12.30 uur kunnen kinderen in de leeftijd van 6 t/m 10 meedoen met een (gratis) yogales tussen de kunstwerken! In Kinderyoga staan spel, fantasie, plezier en creativiteit centraal. Na het zelf op zoek gaan naar balans in de kinderyoga kunnen kinderen ook nog meedoen aan een interactieve, ontdekkende kinderrondleiding ‘verboden voor ouders’. Bij beide activiteiten is er plek voor maximaal 10 kinderen. Deelname aan de kinderrondleiding kost €2,- per kind.

Voor volwassenen is er op de laatste dag van de tentoonstelling ook genoeg te doen in Kunsthal KAdE. Om 13.00 uur start de gratis Balans rondleiding. Ook zal er eenmalig een film worden vertoond op een speciaal plekje in de tentoonstelling van het werk 50/50 van HeyHeydeHaas. Wil je helemaal in balans raken en goed het nieuwe jaar in gaan? Schrijf dan bij de balie van KAdE of in het KAdE Café op een van de balans briefjes je nieuwjaarswens of goede voornemens op. En bevestig dit briefje aan de mobile in de entree van KAdE! 

Van te voren graag aanmelden als je wil deelnemen aan een van de activiteiten, door te mailen naar boekingen@kunsthalkade.nl 

activiteiten dsc6361

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe