Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

Angelo Vermeulen, HI-SEAS Mission I, 2013
Vertical text

KAdEStudio

26.09.2020

De KAdEStudio is de plek waar jong en oud terecht kunnen om zelf aan de slag te gaan met de tentoonstelling. Ervaar hoe het is om als kunstenaar te denken, te experimenteren en te maken!

In de KAdEStudio bedenken en ontwerpen bezoekers aan een ontwerpstation een Mars proof outfit! We gaan naar Mars. Misschien niet dit jaar, misschien niet dit decennium. Maar toch zeker wel deze eeuw. En daarom moet niet alleen de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA nu alvast nadenken over een Mars-proof pak, maar ook de bezoekers van KAdE. Wat heb je eigenlijk nodig om te kunnen leven op Mars? Wat zijn de gevaren op Mars? En is het leven of overleven op deze nieuwe planeet? 

Bij iedere tentoonstelling wordt de KAdEStudio opnieuw ingericht. Iedere drie maanden is er dus iets nieuws te doen. De Studio is gedurende de openingstijden van de Kunsthal toegankelijk en bevindt zich op het souterrain. 

activiteiten 4 angelo vermeulen hi seas mission i 2013

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe