Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

activiteiten alis originele brief 1
Vertical text

Kinderboekenfestival

17.10.2021

Weet jij al wat je worden wil? Ontdek je mogelijkheden op het Kinderboekenfestival met het thema: worden wat je wil. Kunsthal KAdE doet ook mee met workshops!

De Kinderboekenweek sluiten we feestelijk af met het grootse Kinderboekenfestival georganiseerd door de Bibliotheek Eemland. Het thema van dit jaar is: Worden wat je wil. Kunsthal KAdE doet ook mee met leuke workshop. Bekijk het hele programma hieronder en koop snel je kaartje.

Programma en tickets:
https://www.bibliotheekeemland.nl/Actueel/agenda/Kinderboekenfestival.html

Ali’s boot: workshop bij het kinderboek van Sadik Kwaish Alfraji
Ali woont in Irak, maar het allerliefst zou hij ergens anders zijn. Zijn oom Sadik woont in Nederland. Ali schrijft hem een brief en tekent een boot. “Ik zou willen dat deze boot mij naar jou toe kon brengen” schrijft hij erbij. Sadik is een kunstenaar. Van Ali’s brief maakt hij een kunstwerk en een kinderboek. Zijn kunstwerken over toekomstdromen, reizen, verlangens en herinneringen zijn nu te zien bij Kunsthal KAdE. Op het festival krijg je onder andere een creatieve workshop waarbij je het verhaal van Ali’s boot te horen krijgt en zelf een boot met toekomstwensen gaat vormgeven.

Wanneer: zondag 17 oktober
Leeftijd: vanaf 7 jaar (verboden voor ouders)
Locatie: Eemhuis
Kosten: 12,50 

activiteiten alis originele brief 1

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe