Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

activiteiten img 3843
Vertical text

Kinderyoga op zaal

06.01.2019

Spelen met balans tussen de kunstwerken, het kan tijdens de laatste dag van de tentoonstelling met yoga speciaal voor kinderen!

Op zondag 6 januari van 12.30 tot 13.30 komt Kyra Blankenstein van Kinderyoga de Beleving in het kader van de laatste dag van de tentoonstelling ‘A Balancing Act’ een bijzondere yogales geven voor kinderen tussen de 6-10 jaar oud. Kyra neemt kinderen samen met hun knuffels mee op avontuur. Bij kinderyoga komen kinderen op een speelse en creatieve manier in aanraking met de yogahoudingen, meditatie en ademoefeningen. Elke les is een beleving en vooral ook een feestje. 

Het thema van de les staat in het teken van de tentoonstelling. Door het doen van balansoefeningen kom je erachter hoe je stevig kan staan en je ervaart de balans tussen inspanning en ontspanning. Ook de knuffels doen mee, deze kunnen helpen om op een andere manier te ervaren wat balans nu eigenlijk is! 

Heb je zin om te doen, meld je dan aan via boekingen@kunsthalkade.nl 
Er is plek voor maximaal 10 kinderen (ouders mogen ook meedoen!)  

activiteiten img 3843

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe