Naar home
activiteiten dsc3506
Vertical text

Kunstenaarsworkshop

15.08.2023

Tijdens de zomervakantie organiseren Kunsthal KAdE en de Kunstbrouwerij een workshop waarin kinderen op 'onderzoek' uitgaan met een kunstenaar.

Ga aan de slag met kunstenaar Pip Passchier en bezoek de tentoonstelling Wonderbaarlijke Wezens in Kunsthal KAdE! 

Al eeuwen is de mens geïnteresseerd in de wonderbaarlijke wezens die op deze aarde rondstruinen. Bij Kunsthal KAdE maakten we een tentoonstelling over die ‘verwondering’ voor dieren. Speciaal bij de tentoonstelling Wonderbaarlijke Wezens organiseren de Kunstbrouwerij en Kunsthal KAdE een kunstenaarsworkshop met Pip Passchier. Zij maakte voor DierenPark Amersfoort een speelobject voor het verblijf van de ringstaartmaki’s. Hoe wij de wereld inrichten zegt ook iets over hoe we met die wereld omgaan. 

Praktische informatie

We verzamelen bij Scholen in de Kunst in het Eemhuis. Vanuit daar bezoeken we de expositie in Kunsthal KAdE en krijgen we een rondleiding. Aansluitend geeft kunstenaar Pip Passchier een workshop in het atelier van Scholen in de Kunst. Het is nog even een verassing wat je precies gaat maken. Spannend! Het laatste kwartier (vanaf 12.15 uur) zijn ouders welkom om te komen kijken naar de mini expositie met het zelfgemaakte werk. Uiteraard gaat jouw kunstwerk na afloop mee naar huis!  

Wanneer: dinsdag 15 augustus
Tijd: 10.00 – 12.30 uur
Leeftijd: 10+
Locatie: start Kunsthal KAdE daarna Eemhuis 4e verdieping.

 

activiteiten dsc3506

Nu:Africa Supernova

24.09.2023 — 07.01.2024
03
Dec. 2023
Alle activiteiten
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe