Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

activiteiten kunsthal kade schurend paradijs rondleiding kinderen c henry krul 23
Vertical text

Kunstenaarsworkshop

03.05.2022

Tijdens de meivakantie organiseren Kunsthal KAdE en de Kunstbrouwerij een workshop bij de tentoonstelling 'Schurend Paradijs' waarin kinderen samen met kunstenaar Philip Vermeulen stilstaande patronen gaan laten bewegen.

Wanneer: dinsdag 3 mei
Tijd: 10.00 – 12.30 uur
Leeftijd: 8 – 12 jaar
Locatie: start Kunsthal KAdE (daarna Eemhuis 4e verdieping)


In Kunsthal KAdE is de tentoonstelling ‘Schurend Paradijs’ te zien. Kunstenaar Philip Vermeulen maakte speciaal voor de tentoonstelling een digitaal paradijs, een landschap van licht met duizelingwekkende moiré-patronen, een effect dat kan ontstaan als dezelfde soort patronen over elkaar heen gelegd worden. Als je langer kijkt naar de installatie dan lijkt het wel te bewegen. Wat is echt en wat niet? In de meivakantie kun je meedoen met een workshop georganiseerd door de Kunstbrouwerij en Kunsthal KAdE waarin je samen met de kunstenaar zijn installatie gaat bekijken en bespreken en daarna zelf aan de slag gaat met verschillende materialen om net als de kunstenaar stilstaande patronen te laten bewegen. De workshop is geschikt voor kinderen van 8 – 12 jaar. Ga je mee op onderzoek? 
activiteiten kunsthal kade schurend paradijs rondleiding kinderen c henry krul 23

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 21.07.2024
24
Aug. 2024
Alle activiteiten
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe