Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

Vertical text

Night at the Eemhuis

10.02.2024

Een speciaal avondprogramma voor het 10-jarig bestaan van het Eemhuis!

In 2024 bestaat het Eemhuis 10 jaar. Om dit te vieren, organiseert het Eemhuis een buitengewoon festival: Night at the Eemhuis. Op zaterdagavond 10 februari, na sluitingstijd, wordt het Eemhuis hét toneel voor een onvergetelijke avond vol entertainment en verrassingen.  

Altijd al willen lasergamen of dansen in het Eemhuis? Tijdens Night at the Eemhuis kan het! Op elke verdieping kunnen bezoekers terecht voor bijzondere activiteiten. Hoogtepunten zijn onder andere: lasergamen, silent disco, ligconcert, poetry slam en creatieve workshops. En geen feest is compleet zonder hapjes en drankjes; we sluiten de avond het laatste uur dansend af met een live dj.

Night at the Eemhuis belooft een unieke avond te worden. Bezoekers krijgen eenmalig de kans om na sluitingstijd het iconische gebouw te ontdekken. Een ticket geeft toegang tot alle activiteiten.

Bij Kunsthal KAdE beleef je de echte ‘night at the museum’ ervaring. Tijdens deze avond is de tentoonstelling Vier Rijkscollecties en Hans Op de Beeck te zien met een rondleiding. Dankzij de vertelkunsten van onze rondleiders komen alle werken tot leven.

Altijd al eens het Eemhuis by Night willen ontdekken? Koop nu je tickets voor een onvergetelijke avond!

Datum: zaterdag 10 februari 2024
Locatie: Eemhuis, Eemplein 71-77, Amersfoort
Tijd: 20.00-01.00 uur
Kosten: € 15, – voorverkoop; € 17,50 deurverkoop

Toegang vanaf 18 jaar

Houd de website van het Eemhuis in de gaten voor de rest van het programma en andere informatie.

Eemhuis
Het Eemhuis is hét culturele centrum van Amersfoort op het Eemplein. Het biedt een inspirerende omgeving waar cultuur en kennis samenkomen. De architectuur en vormgeving maken een bezoek aan het Eemhuis op zichzelf al de moeite waard. In het Eemhuis zijn vier toonaangevende organisaties gevestigd: de Bibliotheek Eemland, Scholen in de Kunst, Archief Eemland en Kunsthal KAdE. Samen creëren zij al bijna tien jaar een culturele belevenis.

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 21.07.2024
24
Aug. 2024
Alle activiteiten
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe