Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

Vertical text

Q&A met Carla en Pieter Schulting

28.10.2023

Samen met de Young Collectors Circle organiseert Kunsthal KAdE een speciale Q&A met Carla en Pieter Schulting, de verzamelaars van de collectie uit Africa Supernova.

Sommige verzamelaars hebben zo’n indrukwekkende collectie verzameld dat het tijd is voor een museumtentoonstelling. Zo ook de collectie van Carla en Pieter Schulting, die tentoon wordt gesteld in Africa Supernova bij Kunsthal KAdE. De Schultings hebben de afgelopen jaren werken aangekocht van honderden, vaak jonge, kunstenaars uit 33 Afrikaanse landen, en bieden daarmee een mooi inzicht in de grote variëteit aan kunst op het Afrikaanse continent. Tijdens een speciale Q&A kun je hen vragen stellen. Hoe is hun collectie tot stand gekomen, waar zijn ze het meest door verrast en welke issues kwamen ze tegen? Samen met een moderator van de Young Collectors Circle komen er allerlei vragen en verhalen aan bod!

Wanneer: zaterdag 28 oktober
Tijd: 11.00 – 12.00 uur
Leeftijd: volwassenen
Locatie: Kunsthal KAdE – Eemzaal
Kosten: €5,- (entreeticket niet inbegrepen)

Dit event is mede georganiseerd door Young Collectors Circle, meer info? Kijk dan op hun site.

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe