Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

Vertical text

Schrijfworkshop

09.03.2024

In deze workshop voor volwassenen raak je geïnspireerd door de wonderkamers van Hans Op de Beeck en reis je door je eigen herinneringen.

Een van de onderwerpen in de expositie de 4 Rijkscollecties & Hans op de Beeck is de ‘Wonderkamer’. Een kast of kamer waarin een verzameling van kunst en rariteiten kan worden bewaard. Ook in de schrijfworkshop staat een wonderkamer. Aan de hand van schrijfopdrachten reis je met een van deze objecten door je herinneringen. Met pen of laptop als vervoermiddel en schrijfdocent Annette Verspoor als reisleidster. Ten slotte schrijf je een poëtische ode aan een eigen dierbaar voorwerp en neem je je herinneringen mee naar huis in de vorm van een rariteitenboekje.

Tijdens deze workshop brengen we eerst een bezoek aan het wonderkamer kabinet van Kunsthal KAdE om inspiratie op te doen, daarna gaat de workshop echt van start.

Praktische informatie
Wanneer: zaterdag 9 maart 2024
Tijd: 10.00 – 12.30 uur
Locatie: Kunsthal KAdE
Kosten: €20,- (€15,- voor museumkaarthouders)


Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe