Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

NASA Plant Researchers Explore Question of Deep-Space Food Crops. By Linda Herridge. NASA's John F. Kennedy Space Center.
Vertical text

Marsdiner met Govert Schilling = vol

27.09.2019

Schuif aan voor een driegangendiner geheel in het thema van Mars en luister naar inspirerende Marsverhalen van Govert Schilling!

Dineren in een tentoonstelling terwijl er boven je hoofd een hyperrealistische Marsbol zweeft met een doorsnede van 6 meter? Dat kan in Kunsthal KAdE! Speciaal voor de tentoonstelling One Way Ticket to Mars is er een themadiner op vrijdagavond 27 september. De verschillende gerechten zijn allemaal geïnspireerd op de weerbarstige rode planeet. Met ingrediënten die gekweekt zijn op Mars-bodem door ecoloog en exobioloog Wieger Wamelink. Hoe proeven bijvoorbeeld zongedroogde tomaatjes op Mars?

Tussen de gangen door vertelt wetenschapsjournalist Govert Schilling over de speurtocht naar leven op Mars. Kom naar deze lezing en driegangendiner in één. Er is plek voor 40 man aan tafel. De kosten bedragen €24,50,- per persoon exclusief drankjes.

Wil je mee dineren? Mail dan naar Coen Molenveld via: eemhuishoreca@gmail.com onder vermelding van je naam, telefoonnummer, het aantal personen en eventuele allergieën. De reservering is pas definitief na het ontvangen van een betalingsbevestiging.

Inloop vanaf 18.00 uur, start diner om 18.30 uur.
Locatie: Tentoonstellingsruimte Kunsthal KAdE, Eemplein 77

activiteiten potatoes in space greenhouse

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe