Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

activiteiten sofia crespo
Vertical text

Voorleesmiddag

09.08.2023

Speciaal voor kinderen van 4 t/m 8 jaar zijn er voorleesmiddagen: met een voorlees moment, korte rondleiding en workshop.

Op een aantal woensdagmiddagen organiseren de Bibliotheek Eemland en Kunsthal KAdE in het kader van de tentoonstelling Wonderbaarlijke Wezens drie feestelijke middagen voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. We beginnen de middag met voorlezen uit het prentenboek: Ik wil een Walvis geschreven door Bette Westera. Dit vindt plaats in de Keizaal in Bibliotheek Eemland, daarna ga je samen met een museumdocent de tentoonstelling bekijken bij Kunsthal KAdE en we sluiten af met een kleine workshop waarin je zelf iets gaat maken. 

Wat: Feestelijke voorleesmiddag Wanneer: woensdag 9 augustusTijd: 15.00 – 16.15 uur   Leeftijd: 4 t/m 8 jaar Start locatie: Bibliotheek Eemland | Keizaal 
Kosten: 7,50 per kind (ouders inbegrepen)

activiteiten sofia crespo

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe