Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

activiteiten drieluik final
Vertical text

Workshop Florens Kool voor volwassenen

05.11.2022

Leer de kunst van bakstenen naschilderen van Florens Kool, een kunstenaar die hyperrealistische schilderijen heeft gemaakt voor de tentoonstelling BAKSTEEN | BRICK.

Hoe laten schilders zich inspireren door baksteen? Hoe wordt verf gebruikt om een materiaal als baksteen uit te drukken? Wat voor soort metselverbanden zijn er en hoe schilder je al die gebakken stenen eigenlijk?

Kunstenaar Florens Kool weet dat als geen ander. Zijn realistische werk is te zien in de tentoonstelling BAKSTEEN in Kunsthal KAdE. Voor deze workshop laat Florens Kool eerst zijn eigen werk zien dat nu tentoongesteld is en neemt hij je mee in zijn maakproces. Tijdens de workshop geeft hij je tips en tricks om zelf een overtuigende bakstenenmuur te leren schilderen. Zodat jij aan het eind weet hoe een baksteen nageschilderd kan worden!

Wanneer: zaterdag 5 november
Tijd: 14.00 – 16.00 uur 
Locatie: Kunsthal KAdE
Kosten: €8,-

activiteiten drieluik final

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 21.07.2024
24
Aug. 2024
Alle activiteiten
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe