Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

activiteiten ogpzrng
Vertical text

Workshop krijten op glas

24.06.2018

Ontdek de verschillende krijttechnieken die gebruikt worden door de kunstenaars en maak je eigen krijtkunstwerk op glas.

Welke krijttechnieken zijn er? En hoe maak je een glastekening? Kunstenaar Florens Kool maakte de glastekeningen in het KAdE Café. Op het raam heeft hij alle medewerkers van het Café afgebeeld. In deze workshop experimenteer je met dezelfde felle kleuren en de verschillende krijttechnieken uit de tentoonstelling. 

In het kader van KRIJT organiseert Kunsthal KAdE een reeks activiteiten waarbij deelnemers meer te weten komen over de kunstenaars uit de tentoonstelling en het materiaal krijt. 

Deelname aan de workshop kost €7,50. 
Voor een bezoek aan de tentoonstelling voorafgaand aan of na afloop van de workshop is een entreekaartje verplicht (€12,- museumkaart gratis). 
Er kunnen maximaal 15 mensen deelnemen aan de workshop. Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld. Stuur een mail naar boekingen@kunsthalkade.nl

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe