Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

nieuws ogpzrng
Vertical text

De Grote KAdE StoepKRIJTdag

Kunsthal KAdE organiseert op 21 juni ''De Grote KAdE StoepKRIJTdag'' en nodigt iedereen uit om te komen krijten op het Eemplein. Ook zijn er kinderflitsrondleidingen, is er een inloopworkshop en kunnen deelnemers op de foto in een krijtdecor.

In het kader van de tentoonstelling KRIJT heeft het team van Kunsthal KAdE deze speciale stoepkrijtmiddag in het leven geroepen. Stoepkrijt is er in overvloed – welgeteld 1000 krijtjes – en is gratis te gebruiken voor alle deelnemers. Tijdens de inloopworkshop leren deelnemers zelf krijt maken met gips, net zoals deelnemend kunstenaar Lenneke van der Goot dat deed voor haar werk in de tentoonstelling. Ook zijn er op drie verschillende tijden kinderflitsrondleidingen waarin een selectie van de werken uit de tentoonstelling KRIJT worden besproken. De dag staat symbool voor het hoge doe-het-zelf gehalte van de tentoonstelling, wat een bezoek in het algemeen speciaal geschikt maakt voor families met kinderen. 

Klik hier voor het hele programma

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe