Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

nieuws drawing inventions academy
Vertical text

Drawing Dates in Kunsthal KAdE

Tijdens de Drawing Dates op 23 juni in Kunsthal KAdE kun je als kunstenaar een feedbackgesprek aangaan over je meegebrachte tekeningen met Caren van Herwaarden, Arno Kramer en Marisa Rappard.

Na de succesvolle Drawing Dates op de Art on Paper in Amsterdam en in Museum De Pont in 2019 en 2020 is er opnieuw gelegenheid voor kunstenaars om een feedbackgesprek aan te gaan over hun meegebrachte tekeningen. Dit keer is er in Kunsthal KAdE een ruimte ter beschikking gesteld. Caren van Herwaarden, Arno Kramer en Marisa Rappard, vaste begeleiders van Drawing Inventions Academy, zijn beschikbaar voor een afspraak op woensdag 23 juni 2021 vanaf 11.00 uur. 

Graag van te voren aanmelden en een voorkeurstijd aangeven via: info@drawinginventionsacademy.com. Het gesprek duurt een halfuur en kost € 25,00. Als de tijd van 11.00 tot 17.00 uur het toelaat is het mogelijk met meerdere begeleiders af te spreken. Verdere informatie over het mastertraject dat Drawing Inventions Academy aanbiedt vind je op www.drawinginventionsacademy.com. Ook is er tijdens het gesprek gelegenheid om meer te horen over het mastertraject van DIA.

Verwacht:Slaap!

24.08.2024 — 05.01.2025
24
Aug. 2024
Alle activiteiten
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe