Meer informatie +

Bij elke tentoonstelling organiseren we 'instaprondleidingen'. Deze rondleidingen zijn voor een breed publiek toegankelijk en gaan in op het verhaal achter de tentoonstelling, de thematiek en de deelnemende kunstenaars. Naast de reguliere instaprondleidingen op de zondagen organiseert Kunsthal KAdE ook iedere eerste zaterdag van de maand een instaprondleiding in de Elleboogkerk. 

Wanneer: Zaterdag 2 april, Zaterdag 7 mei, Zaterdag 2 juli
Tijd: 13.00 - 14.00 uur 
Locatie: Elleboogkerk Amersfoort
Kosten: gratis op vertoon van entreebewijs
Reserveren: niet mogelijk, meld je op tijd bij de balie rechts van de ingang van de kerk

Voor het eerst wordt door Kunsthal KAdE ook een tweede locatie gebruikt voor de tentoonstelling: de Elleboogkerk. Voor deze kerk, aan de Langegracht in Amersfoort, ontwierp 
Gijs Frieling een wandschildering waarin hij de menselijke natuur in een toenemend technologische samenleving onderzoekt. Kunstenaarsduo Sander Breure en Witte van Hulzen maakte een installatie in het hart van de kerk met figuren die door middel van geluid met elkaar in verbinding staan. 

De instaprondleidingen zijn gratis op vertoon van een geldig entreebewijs voor de tentoonstelling 'Schurend Paradijs'. Reserveren is niet mogelijk, maar meld je op tijd bij de balie rechts van de ingang van de Elleboogkerk, want er kunnen maximaal 10 personen mee met een rondleiding.