Meer informatie +

Het bestuur van de Stichting Vrienden van Caspar van Wittel nodigt U van harte uit voor de presentatie van de graffitischildering ‘Veduta naar Caspar van Wittel’ op vrijdag 22 maart om 15.00 uur bij de Brouwerstunnel in Amersfoort. De graffitischildering wordt door Fatma Koşer Kaya, wethouder van cultuur van de gemeente Amersfoort, aan de beelden van de stad toegevoegd.

Bij de Brouwerstunnel is door graffitikunstenaar Daniël van de Haterd een grote schildering gerealiseerd, uitgevoerd op de muur bij het voetgangers-/fietspad dat uitkomt op het Caspar van Wittelplantsoen. De schildering zal vijf jaar lang te zien zijn en wordt onderhouden door de gemeente Amersfoort. De GRAFFITISCHILDERING ‘VEDUTA NAAR CASPAR VAN WITTEL’ sluit aan bij de exposities MAESTRO VAN WITTEL en STADSBEELDEN in de Amersfoortse musea Kunsthal KAdE en Museum Flehite. Zie voor meer informatie www.kunsthalkade.nl

Deze graffitischildering is een van de activiteiten uit het Stadsprogramma van de Stichting Vrienden van Caspar van Wittel.
Zie voor meer informatie www.vanvitelli.nl

Met dank aan de gemeente Amersfoort