Meer informatie +

De laatste dag van de tentoonstelling 'A Balancing Act' is alweer daar op 6 januari! 

Ingrediënten voor het opmaken van de Balans:
Om 12.30 uur kunnen kinderen in de leeftijd van 6 t/m 10 meedoen met een (gratis) yogales tussen de kunstwerken! In Kinderyoga staan spel, fantasie, plezier en creativiteit centraal. Na het zelf op zoek gaan naar balans in de kinderyoga kunnen kinderen ook nog meedoen aan een interactieve, ontdekkende kinderrondleiding 'verboden voor ouders'. Bij beide activiteiten is er plek voor maximaal 10 kinderen. Deelname aan de kinderrondleiding kost €2,- per kind.

Voor volwassenen is er op de laatste dag van de tentoonstelling ook genoeg te doen in Kunsthal KAdE. Om 13.00 uur start de gratis Balans rondleiding. Ook zal er eenmalig een film worden vertoond op een speciaal plekje in de tentoonstelling van het werk 50/50 van HeyHeydeHaas. Wil je helemaal in balans raken en goed het nieuwe jaar in gaan? Schrijf dan bij de balie van KAdE of in het KAdE Café op een van de balans briefjes je nieuwjaarswens of goede voornemens op. En bevestig dit briefje aan de mobile in de entree van KAdE! 

Van te voren graag aanmelden als je wil deelnemen aan een van de activiteiten, door te mailen naar boekingen@kunsthalkade.nl