Vanaf eind september ontdek je alles over de werken van kunstenaars Natasja Kensmil en Sadik Kwaish Alfraji in Kunsthal KAdE. In samenwerking met de Kunstbrouwerij organiseert Kunsthal KAdE op woensdag 20 oktober een workshop: 'dromen vangen'.

Ali woont in Irak, maar het allerliefst zou hij ergens anders zijn. Zijn oom en kunstenaar Sadik woont in Nederland. Ali schreef hem een brief en tekende een boot. “Ik zou willen dat deze boot mij naar jou toe kon brengen” schreef hij erbij. Een simpele, eerlijke zin en een boot die zijn dromen bevatte ... Alsof hij hoopte dat deze woorden en die brief, als ze op het juiste moment op de juiste plaats zouden worden geopend, een soort magie zouden uitvoeren, zijn eigen Abracadabra of Open Sesame, waarmee hij kan gaan, ver weg, precies zoals Ali in zijn dromen op een boot weg vaarde naar zijn eigen fantasie wereld.

Tijdens deze workshop gaan we het kinderboek Ali's Boat bekijken en de animatie in Kunsthal KAdE. Daarna gaan we aan de slag met onze eigen toekomstdromen, reizen en verlangens in beeld brengen. We tekenen een eigen fantasiewereld en maken een bootje dat ons meeneemt op reis.

Tickets koop je hier
https://tickets.kunstbrouwerij.nl/ProgrammaDetail.aspx?id=466

Wanneer: woensdag 20 oktober
Tijd: 13.30 - 16.00 uur
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Locatie: Scholen in de Kunst (4e verdieping Eemhuis, lokaal 10)