Meer informatie +

Zondag 27 januari van 13.00 tot 17.00 uur vieren we voor de tweede keer de Nationale Voorleesdagen met een Voorleesfestival in het Eemhuis. Een middag vol leuke activiteiten voor peuters en kleuters. Kunsthal KAdE doet ook mee met het Voorleesfestival! Speciaal voor de tentoonstelling MAESTRO VAN WITTEL is het kinderboekje: Caspar met de Oogjes geschreven. Van 13.00 tot 16.00 kun je je eigen brilletje maken om nog beter naar kunst te leren kijken, in de workshop 'Maak je eigen Oogjes'! We zijn te vinden op de 4e verdieping van het Eemhuis in lokaal 2. 

In de Eemzaal achter Kunsthal KAdE lezen we op de volgende momenten voor uit het kinderboek Caspar met de Oogjes: 13.15 - 14.15 - 15.15 uur. En wil je meedoen met een kinderrondleiding dan kan dat ook om 13.30 of om 14.30 uur in Kunsthal KAdE! Leuk voor kinderen vanaf 4 jaar!

Voor meer informatie en tickets kopen voor het festival: https://www.bibliotheekeemland.nl/collectie-en-activiteiten/agenda/voorleesfestival-een-huis-voor-harry.html
Voor de entree tot Kunsthal KAdE rekenen we naast de kosten voor het festival nog wel de entreeprijs voor ouders die mee willen met de kinderrondleiding. De workshop en het voorlezen zijn gratis.