Tijdens deze workshop ga je samen met kunstenaar Lennart de Neef aan de slag om je eigen baksteen te bouwen. Want kan je een baksteen bouwen? Wat zijn de eigenschappen van een baksteen? Door de baksteen te bestuderen en onmogelijke constructies met bakstenen als losse objecten na te maken, zet Lennart de Neef de werkelijkheid naar eigen hand en bevraagt op deze manier de realiteit van onze omgeving.

Tijdens deze workshop gaan we ook spelen met de realiteit en zul je, na een korte introductie met het kunstwerk, zelf een baksteen gaan nabootsen van kunststof om zo je eigen kunstwerk te maken. 

Over de kunstenaar
Lennart de Neef is een beeldend kunstenaar uit Utrecht. In de artistieke praktijk van Lennart staan alledaagse elementen uit zijn eigen leefomgeving centraal als inspiratie om kunstwerken te maken. Zo heeft hij zich ook laten inspireren door de baksteen, een super veel voorkomende (letterlijke) bouwsteen van het Nederlandse landschap. Zijn werk ON AIR wordt getoond in de tentoonstelling BAKSTEEN | BRICK.

Wanneer: zondag 11 december 2022
Tijd: 14.00 - 16.00 uur
Locatie: Kunsthal KAdE
Kosten: €8,-

 TICKET(S)