Meer informatie +
In deze workshop gaan we de dagboeken van kunstenaar Sadik Kwaish Alfraji bekijken en laten ons inspireren. De kunstenaar begint veel kunstwerken door in een dagboek te tekenen en te schrijven. In dit dagboek gaat hij als het ware een gesprek aan met zijn onderwerp en al schrijvend en tekenend wordt het concept van het te maken kunstwerk en de vorm die erbij past, steeds duidelijker. 

Merel Hoekstra
 verzamelt sinds een aantal jaren dagboeken en stopt ze vol met schilderingen, tekeningen, bonnetjes, tickets en nog veel meer. Dit doet ze om haar herinneringen op een visuele manier vast te leggen op papier. Niet meer eindeloos door de galerij op je telefoon scrollen, maar bladeren door een boekje. Dat klinkt veel leuker, toch? Journaling betekent letterlijk vertaald 'schrijven in je dagboek'. Maar dat kan op allerlei creatieve manieren! Er zijn eindeloos veel opties om jouw creativiteit te verkennen.

In deze journal workshop zal Merel jou alles vertellen over journaling, de mogelijkheden en benodigdheden. Met haar tips & tricks leer jij hoe je jouw eigen visuele journal begint en bijhoudt. 

Van te voren graag even aanmelden via: boekingen@kunsthalkade.nl

Wanneer:
 zondag 24 oktober
Tijd: 11.00 - 12.30 uur 
Leeftijd: 8 - 12 jaar
Locatie: Kunsthal KAdE
Kosten: gratis