Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

activiteiten zaaloverzicht mirror mirror met olafur eliasson foto mike bink

Vertical text

Middelbaar beroepsonderwijs

Voor studenten is er genoeg te beleven bij Kunsthal KAdE.

Rondleidingen en zelfstandig bezoek

Voor het MBO, HBO en WO staan onze museumdocenten klaar om studenten rond te leiden bij de actuele tentoonstelling. Daarnaast is het ook een mogelijkheid om het museum vrij te bezoeken, mits dit bezoek van te voren is aangemeld.

KAdE achter de schermen

Vanaf het schooljaar 2024 – 2025 presenteert Kunsthal KAdE een nieuw onderwijsprogramma speciaal voor MBO studenten: BEROEPEN ACHTER DE SCHERMEN. Wat komt er kijken bij het maken van een tentoonstelling voor een Kunsthal? Wie zijn de mensen die voor en achter de schermen werken? Over welk beroep zou jij meer te weten willen komen? Kunsthal KAdE maakte verschillende korte films. Iedere film staat in het teken van één beroepsgroep. Studenten kijken zelfstandig de film die past bij hun opleiding en beroepspraktijk. Na deze voorbereiding bedenken ze interviewvragen voor een meet & greet met een medewerker naar keuze die ze tijdens een bezoek met rondleiding door een museumdocent gaan ontmoeten. In een challenge gaan studenten daarna zelf aan de slag. 

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe