Kunsthal KAdE ligt net buiten de stadsmuren van Amersfoort. Door de prachtige 15de-eeuwse Koppelpoort kom je bij de Nieuwe Stad, aan de Eem. Kunsthal KAdE biedt tentoonstellingen aan op het gebied van hedendaagse/moderne kunst, architectuur, vormgeving & design en eigentijdse beeldcultuur. Kunsthal KAdE heeft geen eigen collectie, maar is met haar tentoonstellingen naar buiten gericht en open voor impulsen vanuit de hele wereld. Naast de tentoonstellingen organiseert Kunsthal KAdE een actief publieksprogramma van rondleidingen, workshops en lezingen. Links van het entreegebied bevindt zich de KAdEShop met een gevarieerd aanbod van designartikelen, gadgets, sieraden en kunstboeken. Bij het KAdECafé kun je terecht voor een goede lunch of borrel. Zowel de KAdEShop als KAdECafé zijn zonder entreebewijs voor de kunsthal te bezoeken.  

De directeur van Kunsthal KAdE is Robbert Roos.

Kunsthal KAdE maakt deel uit van de stichting Amersfoort in C, waar ook Museum Flehite, Architectuurcentrum FASadE en het Mondriaanhuis onder vallen. Meer informatie over Amersfoort in C is te lezen op: www.amersfoort-in-c.nl.

Kunsthal KAdE is gevestigd aan het Eemplein, in het Eemhuis. In dit gebouw, ontworpen door Neutelings Riedijk architecten uit Rotterdam, zijn naast Kunsthal KAdE ook de Bibliotheek Eemland, Scholen in de Kunst en Archief Eemland gevestigd. Meer informatie over het Eemhuis zie het heteemhuis.nl

Organisatiegegevens 

Kunsthal KAdE
Eemplein 77
3812 EA Amersfoort

T: 033 4225030 
E: info@kunsthalkade.nl 

KvK nr. 32107076
BTW nummer: 814165734B01

ANBI

Kunsthal KAdE is onderdeel van de Stichting Amersfoort in C.

RSIN Stichting Amersfoort in C: 814165734

Publieksbekende naam: Amersfoort in C

Kunsthal KAdE maakt samen met Museum Flehite, het Mondriaanhuis en Architectuurcentrum FASadE onderdeel uit van Stichting Amersfoort-in-c.

Bestuur: 
Mw. A. Vermeulen, voorzitter
Dhr. H. Rimmelzwaan, penningmeester
Mw. A. Postma, lid
Mw. C.E.P.M. Herben, lid
Dhr. J.P.C. Obbink, secretaris
Algemeen directeur: Paul Baltus

Privacy

Kunsthal KAdE maakt gebruik van cookies op de website kunsthalkade.nl

Wij zullen voldoen aan alle toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming en regelgeving en wij zullen samenwerken met de betreffende autoriteiten.