Kunsthal KAdE is op zoek naar mensen die het museum als toezichthouder en baliemedewerker willen assisteren. Als vrijwilliger ben je onder meer aanspreekpunt voor bezoekers en je houdt toezicht op de kunstwerken in de expositie. Je vindt het ook leuk om informatie over te dragen over onze tentoonstellingen. 

Wat vragen wij van je?
Je bent representatief, hebt interesse in moderne en hedendaagse kunst en je bent flexibel inzetbaar gedurende minimaal één dag per week (of 2 dagdelen) en af en toe in het weekend.

Wat bieden wij? 
* Een inspirerende werkomgeving waar het plezierig samenwerken is. 
* Een pas waarmee men onder andere gratis toegang heeft tot de tentoonstellingen in het Mondriaanhuis en Museum Flehite.
* Vrijwilligers krijgen training, duidelijke instructies en begeleiding van de coördinator.

Over Kunsthal KAdE
Kunsthal KAdE programmeert jaarlijks drie grote tentoonstellingen van nationaal/internationaal niveau. Daar omheen worden kleinere presentaties en uiteenlopende activiteiten georganiseerd. Het interessegebied is breed: de focus ligt op moderne en hedendaagse kunst, maar KAdE programmeert ook op het gebied van architectuur, design, oude kunst, en eigentijdse beeldcultuur. De organisatie bestaat uit een kleine groep werknemers die flexibel en daadkrachtig het centrum bemant. Daarnaast zijn er rond 50 à 60 vrijwilligers werkzaam.

Interesse? Neem contact op met Paulien van Tellingen via P.vantellingen@kunsthalkade.nl.