VERDIEPING was een groot succes! De online expositie en performance hebben ruim 1.300 mensen bereikt. Het talentontwikkelingstraject VERDIEPING is georganiseerd door KOSMIK, in samenwerking met Kunsthal KAdE. KOSMIK is een cultuurpodium en productiehuis, speciaal voor creatieve makers in Amersfoort.

Het resultaat van VERDIEPING vond plaats op 12, 13 en 14 maart. Een jaar lang hebben zes talentvolle makers onder bezielende begeleiding van art director Bobby Littlejohn en Coen Witteveen (KOSMIK) hard gewerkt aan het project VERDIEPING. De zes makers, rapper Monnik, producer Maxxlevel, rapper Ciske Latour (Formula C), producer Bosse Neijman en dansers Kevin en Andrew Charmes hebben een prachtige expositie en performance vormgegeven in de mooiste kerk van Amersfoort, de Elleboogkerk. De expositie ging over stilstand, reflectie en verdieping van hiphop artiesten. Amersfoort is namelijk een kraamkamer van Nederlandse hiphop. Sla alleen al eens het boek ‘flow van de  keistad’ open om te zien wat Amersfoort te bieden heeft. 

Kunsthal KAdE liet de urban makers in aanloop naar de online expositie portretteren in de mobile van spiegels van kunstenaar Jeppe Hein in de kunsthal in de tentoonstelling Mirror | Mirror door een veelbelovende fotograaf: Meike van der Weij: Rapper Ciske Latour, Producer Bosse Neijman, Danser Andrew Charmes. Foto's: Meike van der Weij in mobile van spiegels van kunstenaar Jeppe Hein

De duizelingwekkende online performance, waarin je ook veel spiegels tegenkomt, is (gratis) terug te zien via Youtube