Als toezichthouder ben je het visitekaartje van KAdE. Je bent onder meer aanspreekpunt voor bezoekers en houdt toezicht op de kunstwerken in de expositie. Je werkt samen in een team onder begeleiding van een vrijwilligerscoördinator.

Maatregelen coronavirus
Er zijn extra maatregelen getroffen (routing/instructies) om een bezoek aan KAdE zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Juist in deze zomerperiode, t/m 30 augustus (duur huidige tentoonstelling), kunnen we je hulp heel goed gebruiken. Als je ons team voor langere tijd wilt versterken ben je ook van harte welkom.

Wat vragen wij van je?
Je bent representatief, flexibel inzetbaar minimaal één dag per week, af en toe in het weekend. Wij vinden het belangrijk dat onze toezichthouders affiniteit hebben met (hedendaagse) kunst en het ook leuk vinden om informatie over te dragen.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over het werken als vrijwilliger bij KAdE, reageer dan door een mail te sturen naar onze vrijwilligerscoördinator: Paulien van Tellingen: p.vantellingen@kunsthalkade.nl