Wanneer gaan jullie weer open?
Wij volgen de richtlijnen vanuit de overheid en gaan per 1 juni weer open. In de persconferentie van 6 mei werd bekendgemaakt dat musea per 1 juni weer open mogen onder bepaalde voorwaarden. De definitieve toestemming werd op 20 mei gegeven. De tentoonstelling Tell Me Your Story is verlengd t/m 30 augustus.

Wat hebben jullie gedaan om een bezoek vanaf 1 juni veilig te maken?
We hebben Kunsthal KAdE opnieuw ingericht. Er is een eenrichtingsroute opgezet. We hebben de kassa (incl. spatscherm) in het entreegebied verplaatst en de garderobe en museumshop verhuisd naar een andere plek in de kunsthal. We hebben een online ticketsysteem ontwikkeld en werken met tijdsloten om bezoek te spreiden. Alle betaling geschiedt elektronisch, via internet of contactloos bij de kassa. We vragen alle bezoekers in de tentoonstellingszalen 1,5 meter afstand van elkaar in acht te nemen. Geef elkaar de ruimte.

Ik ben op zoek naar praktische informatie (adres, route, entreeprijzen)?
Links in de menubalk vind je de optie ‘Plan je bezoek’, daar vind je praktische informatie, of klik hier.

Ik wil online een ticket kopen, waar kan dat?
Links in de menubalk vind je de optie ‘Bestel tickets’ of klik hier. Je kunt betalen met IDEAL en creditcard. Let op: als je na aankoop geen bevestigingsmail hebt ontvangen check dan ook je ongewenste e-mail.

Hoe werken de tijdsloten?
We verkopen tickets op gezette tijden. Wij vragen zoveel mogelijk het hele tijdsblok (een halfuur) te gebruiken om binnen te komen, zodat niet iedereen aan het begin komt. Het tijdsblok wordt wel strikt gehanteerd. Als het gekozen tijdsblok is verlopen kun je de tentoonstelling niet meer betreden. Eenmaal in de tentoonstelling, kun je zo lang blijven als je wilt.

Ik heb een online ticket gekocht, maar wil die annuleren of verplaatsen naar een andere dag of tijd, kan dat?
Restitutie is helaas niet mogelijk. Eenmaal gekochte tickets kunnen niet worden teruggenomen of geruild voor een andere dag of tijdsblok. 

Ik heb een vraag over (geboekte) rondleidingen, groepsbezoeken of evenementen.
Vanwege het museumprotocol is er tot nader order geen groepsbezoek mogelijk en ook rondleidingen zijn niet zijn toegestaan. Voor vragen: boekingen@kunsthalkade.nl

Zijn het Filmkabinet en de KAdEStudio te bezoeken?
Het Filmkabinet en de KAdEStudio blijven voorlopig helaas gesloten. In de KAdEShop kun je een DIY Collage Kit kopen om thuis mee aan de slag te gaan.

Wanneer gaat het KAdECafé weer open?
Het terras en het café mogen per 1 juni weer open met max 30 personen binnen (exclusief personeel) en op het terras is er geen limiet mits de 1,5 meter gewaarborgd wordt. 

Ik heb nog steeds een vraag, hoe kan ik jullie het beste bereiken?
Via social media en/of door te mailen naar info@kunsthalkade.nl