Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

Plan je bezoek

Openingstijden

Kunsthal KAdE
Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

Openingstijden tijdens feestdagen
Kunsthal KAdE is gesloten op Koningsdag, eerste kerstdag en nieuwjaarsdag. Op 5, 24 en 31 december gaat Kunsthal KAdE een uur eerder dicht.

Op eerste en tweede paasdag, Hemelvaartsdag, eerste en tweede pinksterdag en tweede kerstdag zijn wij geopend van 10-17 uur.

Elleboogkerk
Naast de tentoonstelling in Kunsthal KAdE is er vanaf 7 september een installatie van Krijn de Koning & Armando te zien in de Elleboogkerk. Deze installatie staat los van de tentoonstelling in Kunsthal KAdE. Zie hieronder de entreeprijzen.


KAdECafé
maandag t/m zondag van 9.30-17 uur
Meer over het KAdECafé

KAdEShop
dinsdag t/m zondag van 10-17 uur
Meer over de KAdEShop

Entreeprijzen

Voor de tentoonstelling gelden de reguliere ticketprijzen zoals in onderstaand schema. Tickets zijn te koop aan de kassa en online.

Prijs
Regulier € 15,-
Museumkaart* (niet geldig in de Elleboogkerk) gratis
Ticket Elleboogkerk (museumkaart niet geldig) € 4,-
Studenten / CJP € 7,-
Bibliotheekpashouders Eemland € 7,-
T/m 18** gratis
ICOM / AICA / pers gratis
KAdE Vriend gratis
* de Museumkaart is te koop aan de kassa van Kunsthal KAdE
** op vertoon van geldige legitimatie

Rondleidingen

Lees meer informatie over de verschillende soorten rondleidingen. Voor vragen neem contact op met boekingen@kunsthalkade.nl.

Adres en routeadvies

Het bezoekadres van Kunsthal KAdE is Eemplein 77 (wijk Eemkwartier) in Amersfoort. Plan je route met Google Maps. Er kan onder het Eemhuis geparkeerd worden in parkeergarage Eemplein.

We Are Public

Kunsthal KAdE is partner van We Are Public. We Are Public-leden kunnen op specifieke data met hun pas tentoonstellingen en activiteiten in de kunsthal bezoeken. Bekijk hiervoor het programma-aanbod van We Are Public.

Toegankelijkheid

Het Eemhuis en Kunsthal KAdE zijn rolstoelvriendelijk. In het gebouw bevindt zich een lift waarmee je alle verdiepingen kunt bereiken. Het is ook mogelijk een rolstoel te reserveren. Je kunt hiervoor bellen met 033 422 50 30.

Voor wie slecht ter been is hebben wij speciale museumstoelen beschikbaar. Deze staan opgesteld aan het begin van de tentoonstelling en kun je gebruiken tijdens je bezoek.

Huisregels

Fotografie
Het is toegestaan om te fotograferen (zonder flits) in de kunsthal. Het maken van een selfie (zonder flits) is ook toegestaan, leuk als je ons tagt op social media via @kunsthal_kade_amersfoort. In verband met de risico’s op beschadiging van kunstwerken en het verwonden van bezoekers is het maken van foto’s/ selfies met een zogenaamde selfie-stick niet toegestaan.

Het team van Kunsthal KAdE heet je van harte welkom in de kunsthal. Wij verzoeken je onze huisregels in acht te nemen. Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Rondleidingen

Ga mee met een instaprondleiding of boek een rondleiding bij de tentoonstelling.

Bezoek met school

Met je klas op bezoek bij Kunsthal KAdE!

bezoek met school

Bezoek met kinderen

Families en kinderen zijn van harte welkom bij Kunsthal KAdE!

KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop

KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe

Veelgestelde vragen

Wat is er nu te zien?

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Vanaf 24 augustus in de familietentoonstelling Slaap! te zien.

Wat zijn jullie openingstijden?

We zijn geopend van dinsdag t/m zondag van 10-17 uur.

Zijn jullie geopend tijdens feestdagen?

Ja, de kunsthal is open op Eerste en Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, Eerste en Tweede Pinksterdag en Tweede Kerstdag van 10-17 uur. Gesloten: Koningsdag, Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Op 5, 24 en 31 december gaat Kunsthal KAdE een uur eerder dicht.

Ik ben slecht ter been, kan ik jullie museum bezoeken?

Het Eemhuis en Kunsthal KAdE zijn rolstoelvriendelijk. In het gebouw bevindt zich een lift waarmee je alle verdiepingen kunt bereiken. Het is ook mogelijk een rolstoel te reserveren. Je kunt hiervoor bellen met 033 422 50 30. Alleen de KAdEStudio is momenteel niet bereikbaar met een rolstoel. Voor wie slecht ter been is hebben wij speciale museumstoelen beschikbaar. Deze staan opgesteld aan het begin van de tentoonstelling en kun je gebruiken tijdens je bezoek.

Kan ik tickets aan de kassa kopen?

Het is niet verplicht om online een ticket te kopen. Je kunt ook direct een ticket aan de kassa kopen voorafgaand aan je bezoek.

Ik wil toch online een ticket kopen, waar kan dat?

Links in de menubalk vind je de optie ‘bestel tickets‘. Je kunt betalen met IDEAL. LET OP: als je na aankoop geen bevestigingsmail hebt ontvangen check dan ook je ongewenste e-mail.

Is het nodig om de e-ticket(s) te printen?

Het is niet nodig om je e-ticket(s) te printen. Het scannen van het ticket kan zowel vanaf een mobiele telefoon als vanaf het geprinte ticket.

Ik heb een online ticket gekocht, maar wil die annuleren of verplaatsen naar een andere dag of tijd, kan dat?

Restitutie is helaas niet mogelijk.

Ik ben op zoek naar praktische informatie (adres, route, entreeprijzen)?

Links in de menubalk vind je de optie ‘Plan je bezoek’, daar vind je praktische informatie.

Ik heb een vraag over (geboekte) rondleidingen, groepsbezoeken of evenementen.
Is de KAdEStudio te bezoeken?

De KAdEStudio is een vast onderdeel van de exposities van Kunsthal KAdE en biedt bezoekers van alle leeftijden de ruimte om te reflecteren, delen en maken in reactie op de tentoonstelling. Tijdelijk is de KAdEStudio niet bereikbaar met een rolstoel.

Wanneer is het KAdECafé geopend?

Het KAdECafé is geopend van maandag t/m zondag van 9.30-17 uur. Je kunt er terecht voor koffie, lunch of een borrel.

Is de KAdEShop geopend?

De KAdEShop is geopend (di t/m zo van 10-17 uur). Gesloten tijdens de op- en afbouw van tentoonstellingen.

Ik heb nog steeds een vraag, hoe kan ik jullie het beste bereiken?
Via social media en/of door te mailen naar info@kunsthalkade.nl