Kunsthal KAdE heeft een uitgebreid educatief aanbod voor groepen en buitenschoolse opvang. Een bezoek aan Kunsthal KAdE is mogelijk onder begeleiding van onze ervaren rondleiders. Naast de instaprondleidingen zijn er rondleidingen op aanvraag voor groepen.

Instaprondleidingen

Bij elke tentoonstelling organiseren we 'instaprondleidingen'. Deze rondleidingen zijn voor een breed publiek toegankelijk. Er wordt ingegaan op het verhaal achter de tentoonstelling, de thematiek en de kunstenaars die deelnemen. De rondleiding is altijd op zondag en begint om 13 uur en duurt tot 14 uur. De instaprondleidingen zijn gratis op vertoon van een geldig entreebewijs KAdE. Reserveren hoeft niet, maar op tijd melden bij de balie wordt aanbevolen, want er kunnen maximaal 15 personen per rondleiding mee.

Groepsrondleiding  

Wij geven rondleidingen op aanvraag. Een rondleiding kan tot uiterlijk twee weken van tevoren worden aangevraagd. De kosten voor een rondleiding €70,- per groep van maximaal 20 personen. Deze kosten zijn exclusief de entreeprijs p.p. van de kunsthal.  Voor aanvragen en verdere informatie: neem contact op met boekingen@kunsthalkade.nl.

Graag horen we bij de aanvraag:

  • de groepsgrootte
  • datum en tijd van de gewenste rondleiding 
  • korte beschrijving van de samenstelling van de groep

Zijn er specifieke wensen of vragen voor de rondleiding? Geef dit aan ons door, dan zorgen wij voor een rondleiding op maat.

Bezoek boeken
Andere of eigen ideeën over een bezoek aan Kunsthal KAdE? Stuur een voorstel op dan kijken wij wat er allemaal mogelijk is. Meld je bezoek aan via boekingen@kunsthalkade.nl. We hebben plek voor +- 120 personen. De inspiratiemiddagen kunnen geboekt worden tot 7 dagen van tevoren. 

Indicatie kosten bedrijfsbezoek:
Deelname aan een rondleiding kost €70,- per groep van maximaal 20 personen. De kosten zijn exclusief entreekosten per persoon. In combinatie met een uur borrelen inclusief tafelgarnituur en twee drankjes €11.50,- p/p. En een geheel verzorgd buffet arrangement is vanaf €27.50,- p/p.

Buitenschoolse opvang

Ook buiten schooltijd kunnen kinderen naar KAdE komen voor een rondleiding en of een workshop. We bieden speciale kinderrondleidingen en workshops aan die op alle leeftijden kunnen worden afgestemd. Het aanbod verschilt per tentoonstelling.

Kinderen hebben gratis toegang tot KAdE. Begeleiding door een KAdEdocent kost €35,- per uur voor maximaal 10 kinderen. In totaal kunnen 20 kinderen tegelijk KAdE bezoeken met de kinderrondleiding.

Je kunt de tentoonstellingen ook zelfstandig bezoeken met een groepje kinderen. Het is wel belangrijk dat er dan minimaal 2 volwassen begeleiders op maximaal 15 kinderen aanwezig zijn. We stellen het op prijs als we vooraf op de hoogte worden gebracht van jullie komst. Neem voor meer informatie contact op met boekingen@kunsthalkade.nl.

Kinderfeestje

Bij elke tentoonstelling is er de mogelijkheid om een kinderfeestje te boeken. De mogelijkheden verschillen hiervoor per tentoonstelling. De basisprijs bedraagt €8,- per kind. Er kunnen maximaal 10 kinderen mee met één museumdocent. Het kinderfeestje duurt ongeveer anderhalf uur en bestaat uit een rondleiding, workshop en het doen van leuke opdrachten op zaal. De jarige kinderen ontvangen ook een cadeautje!

Ouders hebben de mogelijkheid om met het KAdE Café eten en drinken af te spreken. Kinderfeestjes bij Kunsthal KAdE zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6-10 jaar.