Een bezoek aan Kunsthal KAdE is mogelijk onder begeleiding van onze ervaren rondleiders. Zij nemen je graag mee op stap door de tentoonstelling. Je kunt deelnemen aan een gratis instaprondleiding of zelf een groepsrondleiding boeken tegen vergoeding. Vanwege de coronamaatregelen is het verplicht om tijdens het groepsbezoek een mondmasker te dragen en het corona toegangsbewijs (QR) te tonen bij binnenkomst.

Instaprondleidingen

Bij elke tentoonstelling organiseren we op de zondagen 'instaprondleidingen'. Deze rondleidingen zijn voor een breed publiek toegankelijk en gaan in op het verhaal achter de tentoonstelling, de thematiek en de kunstwerken van deelnemende kunstenaars. De rondleiding begint om 13.00 uur en duurt tot 14.00 uur. De instaprondleidingen zijn gratis op vertoon van een geldig entreebewijs KAdE. Reserveren hoeft niet, maar meld je op tijd bij de balie, want er kunnen maximaal rond de 5 personen per rondleiding mee. Vol = vol. 

Bezoek met groep

Groepsrondleiding
Wij bieden ook rondleidingen op aanvraag.  Een rondleiding kan tot uiterlijk twee weken van tevoren worden aangevraagd. De kosten voor een rondleiding zijn € 75,- per groep van maximaal 10 personen. Deze kosten zijn exclusief de entreeprijs p.p. van de kunsthal. We kunnen twee groepen van 10 personen gelijktijdig rondleiden. 

Graag horen we bij de aanvraag:
- de groepsgrootte
- datum en tijd van de gewenste rondleiding(en)
- een korte beschrijving van de samenstelling van de groep 

Heb je specifieke wensen of vragen voor de rondleiding? Geef dit aan ons door, dan zorgen wij voor een rondleiding op maat.

Voor aanvragen en verdere informatie: neem contact op met Tess Bonouvrié: boekingen@kunsthalkade.nl