De KAdEStudio is de plek waar jong en oud terecht kunnen om zelf aan de slag te gaan met de tentoonstelling. Ervaar hoe het is om als kunstenaar te denken, te experimenteren en te maken!

Bij de tentoonstelling Tell Me Your Story kun je in de KAdEStudio lekker los gaan op hiphop, jazz en soul muziek! Laat je net als kunstenaar Romare Bearden meenemen door de muziek en creëer je eigen verhaal met een collage.

Wist je dat het dit jaar Amerika jaar is bij Kunsthal KAdE? In de KAdEStudio blijft er een deel het hele jaar staan. In deze ruimte waan je je even in de Verenigde Staten door muren vol afbeeldingen van het veelzijdige Amerika. Er is eindeloos veel te zien. Wat doen al die beelden met je, wat roept het in je op? We vragen jou als bezoeker om te stemmen op welke revolutie er volgens jou op dit moment mag plaatsvinden in Amerika. Is dat op het gebied van sociale ongelijkheid, economie, milieu of iets anders. Breng je stem uit! 

Bij iedere tentoonstelling wordt de KAdEStudio opnieuw ingericht. Iedere drie maanden is er dus iets nieuws te doen. De Studio is gedurende de openingstijden van de Kunsthal toegankelijk en bevindt zich op het souterrain. Bekijk hier foto's van eerdere KAdEStudio's.