Het KAdECafé is onafhankelijk van Kunsthal KAdE te bezoeken. Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart. Lunchen en borrelen kan natuurlijk ook, in de zomer tevens op het terras.

Download hier de afhaalmenukaart

Het KAdECafé en coronamaatregelen

Het KAdECafé volgt de nationale lijn voor de horeca omtrent het coronavirus. Bij het café is het daarom nu alleen mogelijk om koffie en thee en ander lekkers to go te bestellen. De menukaart kun je hierboven bekijken. Eten reserveren om af te halen kan ook, zie hiervoor het mailadres en telefoonnummer onderaan de pagina.

Openingstijden afhaalpunt: Dinsdag t/m zondag van 11.00 – 15.00 uur. Het KAdECafé is gesloten op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Op Tweede Kerstdag is het café geopend van 09.30 – 11.00, uitsluitend voor het afhalen van een royale Kerstbrunch, te bestellen voor 17,50 per persoon. Optioneel is een fles gekoelde Prosecco voor 12,50.

Het kunstenaarscollectief assume vivid astro focus (avaf) heeft in opdracht van Kunsthal KAdE het KAdECafé omgevormd tot een kleurrijk kunstwerk. Op de muren en op het plafond is een behang aangebracht dat speciaal voor deze plek is ontworpen ‘antes vulgar agora fi no’ (betekenis: before vulgar now chic). 

Feestje? Receptie? Borrel? Normaal gesproken is het KAdECafé buiten de reguliere openingsuren te reserveren voor besloten bijeenkomsten. Voor meer informatie daarover graag contact opnemen met Coen Molenveld.
E: eemhuishoreca@gmail.com
T: +31(0)33 205 07 01