Het KAdECafé is onafhankelijk van Kunsthal KAdE te bezoeken. Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart. Lunchen en borrelen kan natuurlijk ook, in de zomer tevens op het terras.

Download hier de menukaart

Het KAdECafé en coronamaatregelen

Het café volgt de nationale lijn voor de horeca omtrent het coronavirus. In het KAdECafé mogen maximaal 30 personen tegelijk aanwezig zijn (exclusief personeel). Er is geen limiet voor het aantal personen op het terras van het café, mits ze op 1,5 meter van elkaar zitten. Daar is door het KAdECafé rekening mee gehouden in de opstelling. Reserveren is in principe verplicht en kan via: eemhuishoreca@gmail.com. Ga niet van huis bij gezondheidsklachten. Bezoekers van Kunsthal KAdE hebben al gereserveerd voor de kunsthal dus mogen daardoor ook in het café als er plek is.

Afhalen bij het KAdECafé!

Bij het café is ook de mogelijkheid om koffie en thee to go te bestellen. Verder is er iedere dag de mogelijkheid ‘soep van Coen’ mee naar huis te nemen en kun je op dinsdag- en vrijdagmiddag wisselende dagschotels afhalen die thuis eenvoudig te verwarmen zijn. Eten reserveren kan ook, zie hiervoor het mailadres en telefoonnummer onderaan de pagina.

Openingstijden: Het KAdECafé is 7 dagen per week geopend. Maandag t/m zaterdag van 9.30 – 17.00 uur en op zondag van 10.00 – 17.00 uur. 

Het kunstenaarscollectief assume vivid astro focus (avaf) heeft in opdracht van Kunsthal KAdE het KAdECafé omgevormd tot een kleurrijk kunstwerk. Op de muren en op het plafond is een behang aangebracht dat speciaal voor deze plek is ontworpen ‘antes vulgar agora fi no’ (betekenis: before vulgar now chic). 

Feestje? Receptie? Borrel? Buiten de reguliere openingsuren is het KAdECafé te reserveren voor besloten bijeenkomsten. Voor meer informatie daarover graag contact opnemen met Coen Molenveld.
E: eemhuishoreca@gmail.com
T: +31(0)33 205 07 01