Het KAdECafé is onafhankelijk van Kunsthal KAdE te bezoeken. Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart. Lunchen en borrelen kan natuurlijk ook, in de zomer tevens op het terras.

Het KAdECafé en coronamaatregelen

Het KAdECafé volgt de nationale lijn voor de horeca omtrent het coronavirus. Het café is weer geopend! Openingstijden: 7 dagen per week van 10.00 - 17.00 uur. 

Download hier de menukaart

Daarnaast is het mogelijk om koffie en thee en ander lekkers to go te bestellen. De menukaart voor afhalen kun je via de downloadlink hieronder bekijken. Eten reserveren om af te halen kan ook, zie hiervoor het mailadres en telefoonnummer onderaan de pagina. Openingstijden afhaalpunt: Dinsdag t/m zondag van 11.00 – 17.00 uur.

Download hier de afhaalmenukaart

Het kunstenaarscollectief assume vivid astro focus (avaf) heeft in opdracht van Kunsthal KAdE het KAdECafé omgevormd tot een kleurrijk kunstwerk. Op de muren en op het plafond is een behang aangebracht dat speciaal voor deze plek is ontworpen ‘antes vulgar agora fi no’ (betekenis: before vulgar now chic). 

Feestje? Receptie? Borrel? Normaal gesproken is het KAdECafé buiten de reguliere openingsuren te reserveren voor besloten bijeenkomsten. Voor meer informatie daarover graag contact opnemen met Coen Molenveld.
E: eemhuishoreca@gmail.com
T: +31(0)33 205 07 01