Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

KadeCafe
Vertical text

KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

Het KAdECafé is onafhankelijk van Kunsthal KAdE te bezoeken. Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart. Lunchen en borrelen kan natuurlijk ook, in de zomer tevens op het terras.

Openingstijden: maandag t/m zondag van 9.30 – 17.00 uur.

Download hier de menukaart

Het kunstenaarscollectief assume vivid astro focus (avaf) heeft in opdracht van Kunsthal KAdE het KAdECafé omgevormd tot een kleurrijk kunstwerk. Op de muren en op het plafond is een behang aangebracht dat speciaal voor deze plek is ontworpen ‘antes vulgar agora fi no’ (betekenis: before vulgar now chic).

Feestje? Receptie? Borrel? Normaal gesproken is het KAdECafé buiten de reguliere openingsuren te reserveren voor besloten bijeenkomsten. Voor meer informatie daarover graag contact opnemen met Coen Molenveld.
E: eemhuishoreca@gmail.com
T: +31(0)33 205 07 01

Verhuur

Organiseer je een feest, bijeenkomst of vergadering?

Je kunt in Kunsthal KAdE de Eemzaal huren. De Eemzaal, die zich bevindt naast het KAdECafe, heeft tijdens openingsuren van de kunsthal 75 zitplaatsen en na openingsuren 150 zitplaatsen beschikbaar. Apparatuur (beamer en versterking) is desgewenst beschikbaar.

Je kunt de Eemzaal tijdens de openingstijden van Kunsthal KAdE huren, maar ook ‘s avonds. Met het KAdECAfé kun je al je cateringwensen doorspreken.

Informeer naar de diverse mogelijkheden bij Coen Molenveld via eemhuishoreca@gmail.com

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe