De KAdEShop bevindt zich links van de entree van de kunsthal aan het Eemplein en is zonder entreebewijs voor Kunsthal KAdE te bezoeken.

In de KAdEShop zijn boeken te koop van uitgevers als Phaidon, Hatje Cantz, Idea Books en Motta Kunstboeken. De winkel biedt een bijzondere selectie op het gebied van moderne - en hedendaagse kunst, architectuur en design aan. Catalogi en kaarten van de tentoonstellingen bij Kunsthal KAdE worden aangevuld met uitgaven en overzichtswerken van exposerende kunstenaars. Naast kunstboeken is er een gevarieerd aanbod van designartikelen, gadgets en sieraden.

Openingstijden:
Kunsthal KAdE is gesloten t/m 1 juni i.v.m. het coronavirus. De KAdEShop is daarmee ook niet toegankelijk. Wij volgen de nationale lijn voor de culturele sector. 

Dinsdag t/m vrijdag van 11 - 17 uur 
Zaterdag en zondag van 11 - 17 uur *

* gesloten tijdens de op- en afbouw van tentoonstellingen

Meer informatie: Paulien van Tellingen: p.vantellingen@kunsthalkade.nl

Catalogus Tell Me Your Story

Bij de tentoonstelling Tell Me Your Story is een catalogus verschenen met daarin een voorwoord van onze directeur Robbert Roos, een essay van gastcurator Rob Perrée, een introductie per periode (Harlem Renaissance, Post-Harlem Renaissance, Civil Rights, Black Renaissance, Bloom Generation) en een kenschets van íedere deelnemende kunstenaar. De catalogus telt 149 pagina's met illustraties en is te koop in de KAdEShop voor €14,95.