De KAdEShop bevindt zich tijdelijk in de Eemzaal, grenzend aan het KAdECafé, nabij de garderobe. De shop is momenteel gesloten, maar gaat hopelijk weer open vanaf de nieuwe tentoonstelling Mirror | Mirror. Reflect Yourself! op 10 februari.

In de KAdEShop zijn boeken te koop van uitgevers als Phaidon, Hatje Cantz, Idea Books en Motta Kunstboeken. De winkel biedt een bijzondere selectie op het gebied van moderne - en hedendaagse kunst, architectuur en design aan. Catalogi en kaarten van de tentoonstellingen bij Kunsthal KAdE worden aangevuld met uitgaven en overzichtswerken van exposerende kunstenaars. Naast kunstboeken is er een gevarieerd aanbod van designartikelen, gadgets en sieraden.

Openingstijden:
Dinsdag t/m zondag van 10 - 17 uur*
*gesloten tijdens de op- en afbouw van tentoonstellingen

Meer informatie: Paulien van Tellingen: p.vantellingen@kunsthalkade.nl

Catalogus 'This Is America | Art USA Today'

Bij de tentoonstelling This Is America | Art USA Today is een reisverslag verschenen van Robbert Roos, directeur Kunsthal KAdE en samensteller van de tentoonstelling, van zijn road trip met delen uit de interviews met kunstenaars, curatoren en galeriehouders en veel beeldmateriaal. Het boek is te koop in de KAdEShop voor €16,50.

Foto: Mike Bink