De KAdEShop bevindt zich links van de entree van de kunsthal aan het Eemplein en is zonder entreebewijs voor Kunsthal KAdE te bezoeken.

In de KAdEShop zijn boeken te koop van uitgevers als Phaidon, Hatje Cantz, Idea Books en Motta Kunstboeken. De winkel biedt een bijzondere selectie op het gebied van moderne - en hedendaagse kunst, architectuur en design aan. Catalogi en kaarten van de tentoonstellingen bij Kunsthal KAdE worden aangevuld met uitgaven en overzichtswerken van exposerende kunstenaars. Naast kunstboeken is er een gevarieerd aanbod van designartikelen, gadgets en sieraden.

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag van 11 - 17 uur 
Zaterdag en zondag van 11 - 17 uur *

* gesloten tijdens de op- en afbouw van tentoonstellingen

Meer informatie: Paulien van Tellingen: p.vantellingen@kunsthalkade.nl

One Way Ticket to Mars

Socioloog en schrijver Ruben Jacobs schreef speciaal voor de tentoonstelling One Way Ticket to Mars (t/m 12 januari in Kunsthal KAdE te zien) een essay. Jacobs schrijft over het verlangen naar Mars en stelt daarbij kritische vragen, zo zegt hij: ‘’een biosfeer nabouwen op een zeer mensonvriendelijke planeet als Mars is nog steeds vele malen moeilijker dan onze eigen planeet als woonplaats leefbaar te houden’’. Een poster van de tentoonstelling met achterop o.a. het essay van Ruben Jacobs is te koop in de shop voor €1,-: