De KAdEShop is weer geopend! Het aanbod in de shop wordt steeds aangepast aan de lopende tentoonstelling in Kunsthal KAdE, dat zijn de tentoonstellingen 'In Search of Lost Baghdad' van Sadik Kwaish Alfraji en 'A Poison Tree' van Natasja Kensmil t/m 9 januari. In de shop vind je unieke designer items, ansichtkaarten van de tentoonstelling en de bijbehorende catalogi. De KAdEShop is te bezoeken zonder entreebewijs. 


In de KAdEShop zijn boeken te koop van uitgevers als Phaidon, Hatje Cantz, Idea Books en Motta Kunstboeken. De winkel biedt een bijzondere selectie op het gebied van moderne - en hedendaagse kunst, architectuur en design aan. Catalogi en kaarten van de tentoonstellingen bij Kunsthal KAdE worden aangevuld met uitgaven en overzichtswerken van exposerende kunstenaars. Naast kunstboeken is er een gevarieerd aanbod van designartikelen, gadgets en sieraden.

20210927 87.jpg

Sadik Kwaish Alfraji & Natasja Kensmil 

Speciaal voor de dubbelsolo is voor zowel de tentoonstelling van Sadik Kwaish Alfraji als voor die van Natasja Kensmil een catalogus uitgebracht: 'In Search of Lost Baghdad' van Alfraji en 'A Poison Tree' van Kensmil. De catalogi bieden zowel verdieping als een overzicht van wat er in de tentoonstellingen te zien is. 

De catalogus 'In Search of Lost Baghdad' is voor €19,50 te koop in de shop. Daarnaast verkoopt de KAdEShop ook het boek 'Ali's Boat' van Sadik Kwaish Alfraji voor € 15,-, en een speciaal voor de tentoonstelling gemaakt flipboekje met de 'Birds' uit het kunstwerk Once Upon A Time, Hadiqat Al Umma, verkrijgbaar voor €3,95. 

De catalogus 'A Poison Tree' van Natasja Kensmil is voor €49,- te koop.  

'Natasja Kensmil en Sadik Kwaish Alfraji kijken met een nietsontziende blik naar de mens. Dat doen ze op basis van persoonlijke fascinaties en/of ervaringen. Kunsthal Kade, in Amersfoort, brengt de twee kunstenaars samen in een boeiende dubbelexpositie. (…) Allebei tonen ze onomwonden wat anders veelal verhuld en verzwegen blijft. Kunst moet meer zijn dan een mooi plaatje.'– FD over Kensmil & Alfraji 

Openingstijden KAdEShop:
Dinsdag t/m zondag van 10 - 17 uur*
*gesloten tijdens de op- en afbouw van tentoonstellingen

Meer informatie: Paulien van Tellingen: p.vantellingen@kunsthalkade.nl