De KAdEShop bevindt zich links van de entree van de Kunsthal aan het Eemplein en is zonder entreebewijs voor Kunsthal KAdE te bezoeken.

In de KAdEShop verkoopt kunstboeken van uitgevers als Phaidon, Hatje Cantz, Idea Books en Motta Kunstboeken. De winkel biedt een bijzondere selectie op het gebied van moderne - en hedendaagse kunst, architectuur en design aan. Catalogi en kaarten van de tentoonstellingen bij Kunsthal KAdE, worden aangevuld met uitgaven en overzichtswerken van exposerende kunstenaars. Naast kunstboeken is er een gevarieerd aanbod van designartikelen, gadgets en sieraden.

Geef iemand een bon (€10,- en €20,- euro) voor een zelf uit te zoeken exclusief cadeau in de KAdEShop.

In de KAdEShop is momenteel de catalogus van de tentoonstelling MAESTRO VAN WITTEL te koop en ook het prentenboek Caspar met de Oogjes dat speciaal voor deze tentoonstelling gemaakt is. Hieronder meer informatie over de boeken inclusief prijzen. 

MAESTRO VAN WITTEL
Bij Bekking & Blitz verschijnt een Nederlandstalige en Engelstalige catalogus. Het is voor het eerst dat in deze talen een monografisch boek over de kunstenaar Caspar van Wittel verschijnt. Met teksten van Miriam Kolk, Rozemarijn Landsman, Eddy Schavemaker, Albert Boersma, Charles Beddington en Robbert Roos. De catalogus kost €29,95 en is onder andere te koop in onze KAdEShop. 


Caspar met de Oogjes
Het prentenboek 'Caspar met de Oogjes' werd geschreven door Maret van Esch en geïllustreerd door Marije Koelewijn en is mede mogelijk gemaakt door de steun van Wilco Boeken en Tijdschriften, IJs van Vitelli en Optiek Verkerk. Het boek is te koop in de KAdEShop voor €11,95 en via bol.com. 

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag van 11 - 17 uur 
Zaterdag en zondag van 11 - 17 uur *

* gesloten tijdens de op- en afbouw van tentoonstellingen

Meer informatie: Paulien van Tellingen: p.vantellingen@kunsthalkade.nl