De KAdEShop bevindt zich tijdelijk in de Eemzaal, grenzend aan het KAdECafé, nabij de garderobe. De shop (in de Eemzaal) gaat weer open vanaf 5 juni tijdens de nieuwe tentoonstelling Mirror | Mirror. Reflect Yourself!. 

In de KAdEShop zijn boeken te koop van uitgevers als Phaidon, Hatje Cantz, Idea Books en Motta Kunstboeken. De winkel biedt een bijzondere selectie op het gebied van moderne - en hedendaagse kunst, architectuur en design aan. Catalogi en kaarten van de tentoonstellingen bij Kunsthal KAdE worden aangevuld met uitgaven en overzichtswerken van exposerende kunstenaars. Naast kunstboeken is er een gevarieerd aanbod van designartikelen, gadgets en sieraden.

Spiegels Kunstschrift

Kunstschrift heeft een themanummer gemaakt over spiegels naar aanleiding van de tentoonstelling Mirror | Mirror. Reflect Yourself! in Kunsthal KAdE. Het nummer dient als catalogus en voegt een verdiepende laag toe aan de tentoonstelling. Deze editie van Kunstschrift is voor €11,50 te koop in de KAdEShop en online op de website van Kunstschrift. Bestel het nummer hier ter voorbereiding op een bezoek aan de tentoonstelling. 

'De spiegel van mooi object tot goddelijk attribuut. De spiegel als gereedschap, als symbool, als waarschuwer. Een rijke inspirator van alle tijden voor schrijvers, kunstenaars, architecten, ontwerpers, filmers en musici. Materiaal te over voor een oneindige tentoonstellingenreeks!' 
- Judith van Meeuwen, samensteller Mirror | Mirror  

'De spiegel is de tweelingzus van de kunst, niet omdat kunst de werkelijkheid verdubbelt zoals spiegels dat doen maar in veel ruimere zin, omdat ook kunstwerken, zelfs de meest conceptuele, een reflectie vormen op de werkelijkheid.' 
- Mariëtte Haveman, hoofdredacteur Kunstschrift

‘Een spiegeling bestaat alleen als die gezien wordt’ 
- Robbert Roos, directeur Kunsthal KAdE

Jeppe Hein in Kunstschrift

Openingstijden KAdEShop:
Dinsdag t/m zondag van 10 - 17 uur*
*gesloten tijdens de op- en afbouw van tentoonstellingen

Meer informatie: Paulien van Tellingen: p.vantellingen@kunsthalkade.nl