Het aanbod in de KAdEShop wordt steeds aangepast aan de lopende tentoonstelling in Kunsthal KAdE. De shop is te bezoeken zonder entreebewijs voor de kunsthal. In de KAdEShop zijn boeken te koop van uitgevers als Phaidon, Hatje Cantz, Idea Books en Motta Kunstboeken. De winkel biedt een bijzondere selectie op het gebied van moderne - en hedendaagse kunst, architectuur en design aan. Catalogi en kaarten van de tentoonstellingen bij Kunsthal KAdE worden aangevuld met uitgaven en overzichtswerken van exposerende kunstenaars. Naast kunstboeken is er een gevarieerd aanbod van designartikelen, gadgets en sieraden.

Openingstijden KAdEShop:
Dinsdag t/m zondag van 10 - 17 uur*
*gesloten tijdens de op- en afbouw van tentoonstellingen

Meer informatie: Paulien van Tellingen: p.vantellingen@kunsthalkade.nl

Catalogus

Bij de tentoonstelling BAKSTEEN | BRICK is een catalogus verschenen. De catalogus vormt een weerslag van een onderzoek naar baksteen kunstwerken wereldwijd. De catalogus is te koop in de KAdEShop voor €19,50.

Beeldredactie: Machteld Leij
Teksten: Judith van Meeuwen / Robbert Roos / Lara Stolwerk / Josephine Glazener
Inleiding: Judith van Meeuwen
Eindredactie en research: Lara Stolwerk
Vormgeving: Nick Busch

Baksteentour

In de KAdEShop kun je ook het boekje met de baksteentour kopen. Verspreid door de stad Amersfoort zijn afgelopen zomer zes folly's van baksteen gemetseld. De folly’s zijn onderdeel van een speciale wandelroute van twee uur langs bijzondere bakstenen in de stad Amersfoort. Nog niet uitgekeken na de tour? Achterin staan tips om ook rondom en buiten Amersfoort geïnspireerd te raken door een diversiteit aan baksteengebouwen en toepassingen. Het boekje met de baksteentour is voor €4,50 te koop in de KAdEShop. De tour is ontwikkeld in samenwerking met architectuurcentrum FAsadE en de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed.

Tour


Speciaal voor deze tentoonstelling zijn er bakstenen bedrukt met 'BRICK', 'BAKSTEEN' en het Kunsthal KAdE-logo. Deze bakstenen zijn eveneens te koop in de shop voor €6,50 en €5,-.

Samenstelling en redactie: Irene Edzes, Lotte Schuitemaker, Judith van Meeuwen en Tess Bonouvrié
Fotografie: Dirk Verwoerd, Joke Koo, Anton Groot, Tess Bonouvrié
Vormgeving: Nick Busch